Uuden Playsync-ominaisuuden avulla kuulokkeet tukevat PC:n ja Macin lisäksi sekä PlayStation 5- että Xbox Series -konsoleita, unohtamatta mahdollisuutta tuoda peliäänten rinnalle vaikka Discordin äänet Bluetoothilla.

Logitech on julkaissut uuden sukupolven Astro A50 X -pelikuulokkeet pelaajille. Headset-ominaisuuksin varustetut kuulokkeet ovat jo sarjansa 5. sukupolven edustaja, vaikka nimi voisi muuta vihjatakin.

Logitech G Astro A50 X -pelikuulokkeiden uusi Playsync-ominaisuus mahdollistaa PS5- ja XS-tuen lisäksi samanaikaisen Bluetooth-yhteyden, jolloin esimerkiksi Discordin tai muun vastaavan palvelun äänet voi tuoda kuulokkeisiin pelin ulkopuolelta. Laitteesta toiseen vaihtamiseen löytyy painike suoraan itse kuulokkeista.

Astro A50 X -pelikuulokkeet saavat äänensä lataustelakasta, joka sisältää kummallekin konsolille oman HDMI 2.1- ja USB-C-sisääntulon, HDMI 2.1 -ulostulon televisioon sekä USB-C-liittimen PC:lle, joka toimii ilmeisesti samalla virtaliittimenä ja vaatii 5 voltin jännitteen. Signaali liikkuu kuulokkeiden ja telakan välillä Logitechin Lightspeed-tekniikalla.

Telakan HDMI 2.1 -liittimet tukevat 4K 120 Hz -läpivientiä, 40 Gbps:n nopeutta, matalan latenssin ALLM-tilaa ja vaihtelevan virkistystaajuuden VRR:ää. Kuulokkeet osaavat myös vaihtaa TV:n äänilähdön automaattisesti itselleen, kun ne nostetaan telakasta. Pelisessioilla saa olla myös mittaa, sillä kuulokkeiden kerrotaan jaksavan jopa 24 tuntia soittoa 78 dB:n äänenvoimakkuudella. Ne ladataan joko telakassa tai erillisen USB-C-liittimen kautta.

Uusien Astrojen kuulokkeiden keskiöstä löytyvät 40 mm:n Pro-G Graphene -elementit, joille luvataan 20-20 000 hertsin taajuusvaste. Kääntyvän varren päässä olevassa mikrofonin taajuusvasteen kerrotaan olevan 60-20 000 hertsiä ja näytteenottotaajuuden 16 bittiä / 48 KHz. Kuulokkeet tukevat Dolby Atmos- ja Windows Sonic -tilaääniä sekä PlayStation 5:n 3D-tilaääntä.

Logitech G Astro A50 X -pelikuulokkeet saapuvat ennakkomyyntiin välittömästi 399 euron suositushintaan, mutta yhtiöltä unohtui kertoa milloin varsinaiset toimitukset alkavat. Saataville tulevat sekä mustat että valkoiset versiot ja telakka noudattaa samaa värimaailmaa. Astro A50 X -pelikuulokkeet ovat sertifioidusti hiilineutraalit ja niissä on käytetty vähintään 35 % kierrätettyä muovia.

Lähde: Lehdistötiedote, tuotesivut

This site uses XenWord.
;