Saimme Corsairilta testiin heidän ensimmäisen pelikannettavansa eli Voyager a1600:n. 3700 euron hintainen testiin saapunut konfigraatio oli varustettu AMD:n Rembrandt-koodinimellisellä mobiiliprosessorilla eli 8-ytimisellä Ryzen 9 6900HS:llä ja Ryzen RX 6800M -mobiilinäytönohjaimella. Näyttö on 16-tuumainen ja tukee 240 hertsin virkistystaajuutta ja 2560×1600-resoluutiota. DDR5-muistia on 32 gigatavua DDR5-4800 nopeudella ja tallennustilaa 2 teratavua. Kannettavasta löytyy Corsairin omina ominaisuuksina Stream Deck -ohjelmistoa tukeva makronäppäinrivistö ja integroitu Slipstream-ominaisuus, joka mahdollistaa kolmen Corsarin langattoman oheislaitteen yhdistämisen ilman erillisiä USB-liittimiä syöviä lähetinvastaanottimia.
Tutustumme tässä artikkelissa pelikannettavan ominaisuuksiin, ajamme suorituskyky- ja akkutestit sekä suoritamme lämpötila- ja melumittaukset.
Lue artikkeli: Testissä Corsair Voyager a1600 -pelikannettava
Ei edelleenkään ole järkeä postailla typeriä ja huonostiperusteltuja mielipiteitään muka absoluuttisina faktoina.
Ostin reilu vuosi sitten high-end-peliläppärin.
Silloin sen koko läppärin (jossa mm näyttiksenä Geforce 3070) sai suurin piirtein samalla hinnalla kuin pelkän high-end-näyttiksen pöytäkoneeseen olisi saanut, että se niistä high-end-peliläppärien järjettömistä hinnoista.
Ja sillon elämäni oli sitä, että vietin aikaa sekä mökillä että asunnossani, ja suunnittelin (hidasta) muuttoa paikkakunnalta toiseen, eli tiesin että elämässäni tule pian olemaan reissaamista kolmen eri paikan välillä.
Kuitenkin halusi pitää pelikoneen aina mukana.
Olisi ollut melkoista hommaa raahata jotain pöytäkonetta jatkuvasti edestakaisin mukana kolmen paikan välillä.
Ja joo, kyllähän tuon koneen tuulettimen äänen pelatessa kuulee. Mutta so what. Ei siitä äänestä mitään oikeaa haittaa ole.
Siitä, että joku asia ei omaan elämäntilanteeseen ole järkevää, ei kannata yleistää, että se ei olisi kenellekään muulle järkevää.