Logitech G Pro Racing Wheel -ratti kustantaa 1099 euroa ja G Pro Racing Pedals -polkimet puolestaan 389 euroa.

Logitech on julkaissut uudet selvästi aiempia malleja korkeampaan hintaluokkaan sijoittuvat ratin sekä polkimet rattipoljinmallistoonsa. Kyseessä on selvästi valmistajan aiempia rattipoljinsettiä kalliimpi kokonaisuus G Pro Racing Wheelin kustantaessa 1099 euroa ja G Pro Racing Pedalsien maksaessa 389 euroa.

Valmistajan uusi G Pro Racing Wheel tukee parin vuoden takaisesta G923:sta tuttua Trueforce-palautetekniikkaa perinteisen Force Feedbackin lisäksi, mutta rataspohjaisen voimanvälityksen sijaan uutuusratti tarjoaa Direct Drive -suoravetomoottorin, joka yltää jopa 11 newtonmetrin vääntövoimaan. Ratissa on tarjolla näyttö, jonka kautta voi hallita eri käyttötiloja kuten viittä tallennettavaa käyttäjäprofiilia.

G Pro Racing Pedals -polkimet puolestaan tarjoavat kolme poljinta – kaasun, jarrun ja kytkimen. Jarrun Logitech on toteuttanut load cell -tekniikalla. Pedaalien jäykkyyttä on myös mahdollista säätää. Säätö tapahtuu kaasun ja kytkimen osalta jousta vaihtamalla, kun taas jarrussa on vaihdettavia elastomeeripalikoita.

Logitech G Pro Racing -malliston ratti ja polkimet tulevat saataville kahtena eri versiona, joista toinen toimii Playstation 4- ja Playstation 5 -konsoleiden kanssa ja toinen Xbox -konsoleiden kanssa. Molemmat versiot toimivat tietokoneen kanssa. Poljinosa kiinnitetään konsoleiden kanssa suoraan rattiin ja tietokoneen kanssa se puolestaan toimii myös yksinään USB-yhteyden yli.

Lähde: Logitech (1), (2)

This site uses XenWord.
;