Tarjolle tulee langaton G915 Lightspeed- ja langallinen G815 Lightsync RGB -malli.

Logitech on esitellyt tänään kaksi uutta matalaprofiilisilla näppäimillä varustettua mekaanista pelinäppäimistöä. Uutuusmallien erona on lähinnä yhteystekniikka – G915 Lightspeed on langaton ja G815 Lightsync RGB puolestaan langallinen versio.

Molemmista näppäimistömalleista löytyy ohut vain 22 mm paksu runko, harjattu alumiininen pintalevy, teräsvahvisteinen pohja, viisi ylimääräistä makronäppäintä, multimediapainikkeet, alumiininen äänenvoimakkuuden säätörulla, RGB-valaistus sekä kolme makroprofiilia. G815-mallissa on lisänä USB-läpivientiliitäntä.

Sekä G815:ssä että G915:ssä on matalaprofiiliset näppäinhatut ja niiden alla täysin uudet matalaprofiiliset GL-näppäinkytkimet kolmena eri vaihtoehtona. Tarjolla on tuntumaltaan Cherryn punaisia, sinisiä ja ruskeita kytkimiä vastaavat vaihtoehdot. Kaikkien GL-näppäintyyppien painallusvoima on 45 grammaa, pohjaamissyvyys 3,0 mm ja kytkeytymissyvyys 1,5 mm.

G915 käyttää mallinimensä mukaisesti Logitechin Lightspeed-yhteystekniikkaa ja vaihtoehtoisesti se voidaan yhdistää myös Bluetoothin avulla. Akun varauksen luvataan riittävän RGB-valaistus täydellä kirkkaudella jopa 30 tunniksi ja akku latautuu micro-USB-kaapelilla täyteen kolmessa tunnissa.

Logitech G915 LIGHTSPEED- ja Logitech G815 LIGHTSYNC RGB -pelinäppäimistöt tulevat myyntiin elokuussa 249 ja 199 euron verolliseen suositushintaan.

This site uses XenWord.
;