MSI:n uusi polygoneista tyylitelty logo poikkeaa merkittävästi aiemmista logoista ja sen uudet yrityskannettavat luottavat Intelin Tiger Lake -arkkitehtuuriin.

MSI on päättänyt noudattaa Intelin esimerkkiä ja on uudistanut yhtiön virallisen logon. Muutos tehtiin samassa yhteydessä, kun yhtiö ilmoitti laajentavansa tuoteportfoliotaan yrityskannettaviin.

MSI:n uusi logo on sen historian viides. Yhtiön alkuperäinen logo oli käytössä vuodesta 1986 vuoteen 1997, vahvasti samaan logoon perustuva sininen logo vuodet 1997 – 2004, saman logon ja MSI- sekä Micro-Star International -tekstit sisältävä logo vuodet 2004 – 2008 ja sininen kursivoitu ”msi”-logo 2008 – 2020. Yhtiön uusi logo on edeltäjänsä tavoin merkittävä muutos edellisestä rakentuen polygoneista tyylitellyllä MSI-tekstillä.

MSI:n uuteen yrityskannettavien valikoimaan kuuluvat Summit B- ja E-sarjat, Prestige -sarja sekä Modern-sarja. Uutuudet perustuvat Intelin uusiin Tiger Lake -prosessoreihin ja mallista riippuen niissä käytetään joko pelkkää integroitua Iris Xe -grafiikkaohjainta tai NVIDIAn erillisnäytönohjainta. Summit E- ja Prestige-sarjoissa on valittavana GeForce GTX 16 -sarjan Max-Q-malleja ja Modern-sarjassa GeForce MX450. Mukaan mahtuu myös Intelin Evo-brändiin mahtuva 2. sukupolven Athena-kannettava, Prestige 14 Evo.

Kannettavien näytöt ovat mallista riippuen 14 tai 15,6-tuumaisia ja ne käyttävät MSI:n mukaan ”IPS-Level”-paneeleita, mikä on tyypillisesti viitannut TN-paneeleihin. Näyttöjen resoluutio on oletuksena FullHD, mutta Summit E -sarjaan sekä Prestige 14- ja 15 -malleihin voi valita myös 4K UHD -resoluution. Summit E-sarjan FullHD-variantit ovat joukon ainoat kosketusta tukevat näytöt. Voit tutustua kannettavien tarkempiin teknisiin yksityiskohtiin uutisen lähdelinkeissä.

Lähde: MSI (1), (2)

This site uses XenWord.
;