Pääsimme näkemään Huawein taittuvanäyttöisen Mate X -älypuhelimen toimintaa lähietäisyydeltä suljettujen ovien takana.

io-tech @ Barcelona: Huawei esitteli MWC-messuilla taittuvanäyttöisen Mate X -älypuhelimen, joka saapuu myyntiin kesällä 2229 euron hintaan. Kiinnitaitettuna etupuolella on 6,6-tuumainen näyttö ja takapuolella hieman pienempi 6,38-tuumainen näyttö, jonka yläosa on pyhitetty selfie-kameran näkymälle. Avattuna näytöt yhdistyvät yhdeksi 8-tuumaiseksi 2480×2200-resoluution taulutietokonemaiseksi näytöksi. Laite on varustettu Kirin 980 -järjestelmäpiirillä, 8 gigatavulla käyttömuistia, 512 gigatavun tallennustilalla ja 4500 mAh akulla. Muita ominaisuuksia ovat muun muassa 5G-tuki, 55 watin pikalataus ja Nano Memory -muistikorttituki.

Saimme MWC-messujen yhteydessä 10 minuutin esittelyn Mate X:stä ja sen toiminnasta. Ohjelmisto ja saranamekansmi vaikuttivat kaikin puolin toimivilta, eikä esittelyn aikana ilmennyt ongelmatilanteita tai bugeja. Valitettavasti emme kuitenkaan päässeet vielä itse laitteeseen käsiksi.

Jos pidit videosta, käy tykkäämässä, tilaa io-techin YouTube-kanava, anna kommenteissa palautetta ja kehitämme videokonseptia lisää, kiitos!

Katso video Youtubessa

This site uses XenWord.
;