OnLeaksin tuoreimman vuodon perusteella OnePlus 8 -tuoteperheeseen on luvassa myös kolmas jäsen.

OnLeaks jatkaa vuototehtailuaan OnePlussan ensi vuoden malliston parissa julkaisemalla 91Mobiles-sivuston kanssa CAD-kuvista tehtyjä renderöintejä OnePlus 8 Lite -mallista. Kuvien perustella Lite-malli eroaa ulkoisesti jonkin verran aiemmin vuodetuista OnePlus 8– ja 8 Pro -malleista. Siinä missä kalliimmissa sisarmalleissa on vuotojen perusteella kaarevareunainen näyttö ja keskelle takakuoren yläosaa sijoitettu kamerakehys, näyttäisi Litessä olevan tasainen näyttö ja melko suurikokoinen takakuoren ylänurkkaan sijoitettu kameratoteutus.

Keskelle yläreunaa sijoitetulla kamerareiällä varustettu tasainen näyttö on CAD-kuvien perusteella kooltaan noin 6,4-6,5 tuumaa ja näytön reunukset ovat hieman leveämmät kuin kalliimmissa sisaruksissa. Painikkeiden, kaiuttimen ja liitäntöjen sijainti on sama kuin sisarmalleissa. Takakameroita näyttäisi olevan kaksi kappaletta ja niiden kaverina saattaa olla lisäksi 3D ToF -syvystietosensori.

OnePlus 8 Liten teknisistä tiedoista ei ole toistaiseksi juurikaan yksityiskohtia. Näyttö perustuu todennäköisesti OLED-tekniikkaan ja sormenjälkitunnistin sijaitsee näytön alla. Järjestelmäpiiri saattaa olla esimerkiksi tuore Snapdragon 765, jos Lite sijoittuu selvästi kahta muuta OnePlus 8 -mallia alempaan hintaluokkaan.

OnePlus 8 -mallisto julkaistaan todennäköisesti ensi vuoden toisella neljänneksellä ja Lite-malli nähdään mahdollisesti kahden sisarmallinsa rinnalla.

Lähteet: 91Mobiles, Twitter

This site uses XenWord.
;