Tutkimus selvittää suomalaisten ja eurooppalaisten suhtautumista ja kulutustottumuksia tekniikkaan liittyen.

io-tech liittyi aiemmin tänä vuonna Pohjoismaiden edustajana Euroopan laitteistoyhdistykseen (European Hardware Association), joka koostuu yhdeksästä eurooppalaisesta suuresta riippumattomasta teknologiauutis- ja arvostelusivustosta, jotka tavoittavat yhteensä yli 22 miljoonaa tekniikasta kiinnostunutta käyttäjää. EHA valitsee ja palkitsee parhaat kuluneen vuoden aikana julkaistut tekniikkatuotteet sekä toteuttaa kattavan lukijatutkimuksen eurooppalaisten suhtautumisesta ja kulutustottumuksista tekniikkaan liittyen.

We will be asking influencers, early adopters and hardware enthusiasts to vote for their favourite brands.

Nyt vuorossa on lukijakysely, jossa selvitetään kuluttajien mielestä parhaat valmistajat eri tuotekategorioissa. Huom! Kaikkiin kohtiin ei tarvitse vastata, jos kyseisestä tuotekategoriasta ei ole kokemusta tai mielipidettä.

Kyselyyn voi osallistua 25. lokakuuta asti ja osallistuneiden kesken arvotaan Philipsin 55-tuumainen Momentum-pelitelevisio, joka on varustettu 4k-resoluutiolla ja 120 hertsin virkistystaajuudella. Voittaja julkaistaan 4. marraskuuta 2020 ja osallistumiseen kysyttävää sähköpostiosoitetta ei käytetä muuhun tarkoitukseen kuin voittajan tavoittamiseen.

Osallistu lukijakyselyyn

Kiitos osallistumisesta ja onnea arvontaan!

This site uses XenWord.
;