io-techin lukijayhteisön jokavuotinen joulumieltä nostattava piparkakkutalokilpailu on nyt käynnissä TechBBS-foorumilla!

io-techin alkuhetkistä asti järjestetty hyvän joulumielen kohottaja, eli ”piparkakkutalokisa”, järjestetään tänä vuonna seitsemättä kertaa.

Kilpailuun voi osallistua TechBBS-foorumin kilpailuketjussa joulun välipäivien yli vuodenvaihteeseen asti ja kisatoiden pitää olla lisättynä kilpailuketjuun viimeistään 31.12.2023 klo 23:59. Voittaja ratkeaa äänestyksellä, jossa foorumin käyttäjät pääsevät äänestämään suosikkiaan viikon ajan osallistumisajan päätyttyä.

Joka vuosi osallistujilta on nähty useita erittäin kekseliäitä ideoita, joten kilpailun teemaa ei haluta tänäkään vuona liiaksi rajata, vaan aiheena on tuttuun tapaan ”io-tech”, eli kaikki sivuston, foorumin ja YouTube-kanavan sisältöön ja toimintaan liittyvä. Jouluhengen mukaisesti jokaisen ei tarvitse olla ultimaattinen leipurimestari, joten jo pelkkä osallistuminen saattaa riittää, sillä osa palkinnoista arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken.

Osallistuminen tapahtuu liittämällä/linkittämällä kuvana TechBBS-foorumin viestiketjuun erikseen merkitty kilpailukuva valmiista rakennelmasta ja lisäksi rakennusvaiheista vähintään kaksi (2) kuvaa. Kilpailuun hyväksytään yksi työ per henkilö/nimimerkki. Kuvissa täytyy näkyä paperille kirjoitettuna io-tech.fi 2023 ja oma TechBBS-nimimerkki.

Kilpailuun on sponsoroitu tänä vuonna seuraavat palkinnot:

Katso lisätiedot kilpailusta foorumin puolelta seuraavan linkin takaa: TechBBS, Piparkakkutalokisa 2023

This site uses XenWord.
;