Googlen huomena julkaistavat Pixel 2 -älypuhelimet esittäytyvät Evan Blassin julkaisemissa kuvissa nyt myös etupuolelta.

Google julkistaa uudet toisen sukupolven Pixel-älypuhelimensa huomenna, mutta kovinkaan paljon ei ole enää jäänyt arvailujen varaan, sillä nyt laitteiden etupuolen ulkonäkökin on vihdoin tiedossa. Pressikuvien vuotolähteenä toimii kukas muukaan, kuin alalla meritoitunut Evan Blass. Värivaihtoehdoista ja takakuoren muotoilusta uutisoimme jo pari viikkoa sitten.

Laitteiden etupuolen ulkonäössä huomio kohdistuu ensisijaisesti kahteen seikkaan – näytön reunoihin sekä uudistuneeseen Pixel Launcher -kotinäkymään. Pienemmässä Pixel 2 -mallissa näytön ylä- ja alareunukset ovat silmiinpistävän korkeat, mutta lähes yhtä paljon kummastusta aiheuttavat Pixel 2 XL:n näytön pitkät sivut, joiden reunukset ovat ainakin kuvassa odotettua leveämmät. Pixel Launcher -kotinäkymässä merkittävin uudistus liittyy Google-hakupalkkiin, joka on siirretty näytön alaosaan heti navigointipainikkeiden yläpuolelle.

HTC:n valmistama Pixel 2 on uutuuksista pienempi ja edullisempi. Blassin tietojen mukaan siitä löytyy viisituumainen Full HD -näyttö. LG:n valmistama Pixel 2 XL käyttää puolestaan 18:9-kuvasuhteen QHD+-näyttöä. Muilta ominaisuuksiltaan puhelimet ovat varsin yhtenevät, sillä molemmista löytyy Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri, neljä gigtavua RAM-muistia, 64 tai 128 Gt tallennustilaa, 12 megapikselin takakamera, stereokaiuttimet sekä Android 8.0 Oreo -käyttöjärjestelmä.

Huhujen mukaan Pixel 2:n hinta tulee olemaan 64 gigatavun muistilla 649 dollaria ja 128 Gt muistilla 749 dollaria. Pixel 2 XL:n hinnaksi puolestaan kerrotaan 849 dollaria 64 Gt:n muistilla ja 949 dollaria 128 Gt muistilla. Pixel 2:n myynnin kerrotaan alkavan lokakuun 19. päivä ja Pixel 2 XL:n marraskuun 15. päivä. Toistaiseksi ei ole tietoa nähdäänkö Pixel 2 -puhelimia Suomen markkinoilla.

Lähde: Twitter/Evan Blass, Venturebeat

This site uses XenWord.
;