Toukokuun lopulla beta-testattavaksi julkaistuun Rbot.fi-uutiskeräimeen on lisätty uusia ominaisuuksia ja käyttöönottoa helpottava tuttu teema.

Pienen kesätauon jälkeen sivustolle on lisätty useita uusia ulkoasuun ja käytettävyyteen liittyviä ominaisuuksia, joita on kehitetty TechBBS-foorumilla annetun käyttäjäpalautteen pohjalta.

 

Kiinteä leveys

Vakiona Rbot.fi on koko selaimen levyinen, mutta asetuksista saa otettua käyttöön kiinteän 1280 pikselin leveyden.

 

Maksulliset lähteet

Uutisvirtaan on merkitty maksulliset uutiset €-merkillä. Jos lähdesivustolla pystyy lukemaan rajoitetusti uutisia on uutisen edessä yksi €-merkki, mutta jos sivusto on kokonaan maksumuurin takana on uutinen merkitty kahdella €-merkillä. Kokonaan maksumuurin takana olevan lähteet ovat vakiona piilotettu, mutta ne saa näkyviin asetuksista.

 

Automaattinen päivitys

Sivuston saa päivittymään automaattisesti 1, 3, 5 ja 10 minuutin välein. Toiminto on kätevä esimerkiksi työpäivän aikana, kun avaa Rbotin omaan selaimeen ja se päivittyy tasaisin väliajoin.

 

Vieroitushoito-teema

Muutosta vastustaville käyttäjille Rbot.fi-sivustolle on lanseerattu vaalean ja tumman teeman rinnalle uusi vieroitushoito-teema. Teeman tarkoituksena on tarjota tuttu ja turvallinen näkymä Rbot.fi-palvelussa.

 

Noin 300 medialähteestä uutiset keräävän Rbot.fi:n kehitys jatkuu aktiivisesti käyttäjien ehdoilla ja 1.0-version perusominaisuudet alkavat olla pian kasassa. Seuraavana todo-listalla on muun muassa kategorioiden laittaminen kuntoon lähteineen, lähdekohtainen uutisten suodattaminen ja hakutoiminto.

Voit antaa palautetta ja osallistua kehitykseen TechBBS-foorumilta löytyvässä viestiketjussa.

Tule testaamaan uuden sukupolven uutiskeräintä: Rbot.fi

This site uses XenWord.
;