Fall Creators Update tulee ladattavaksi tuttuun tapaan ilmaisena päivityksenä kaikille Windows 10 -käyttäjille.

Microsoft on kertonut julkaisevansa Windows 10:n neljännen merkittävän päivityksen, Fall Creators Updaten 17. lokakuuta. Microsoft on lopettanut täysin uusien käyttöjärjestelmien julkaisun ja keskittyy sen sijasta Windows 10:n päivittämiseen.

Fall Creators Update tuo mukanaan lukuisia uudistuksia, joista merkittävin lienee Windows Mixed Reality, eli paranneltu tuki VR- ja AR-laseille sekä -sisällöille. Useat valmistajat esittelivätkin viikonloppuna virallisesti omat näkemyksensä WMR-yhteensopivista, edullisemmista VR-laseistaan. Esitellyt VR-lasit saapuvat virallisesti myyntiin samaan aikaan Fall Creators Updaten kanssa.

Muita merkittäviä muutoksia, parannuksia ja uudistuksia ovat esimerkiksi paranneltu Windows Ink, jota voi hyödyntää jatkossa myös PDF-tiedostojen kanssa, OneDriven Files On-Demand, eli mahdollisuus selata pilvipalveluun tallennettuja tiedostoja Explorer-tiedostoselaimessa lataamatta niitä ensin koneelle. Pelipuolella Microsoft on parantanut Game Mode -tilan käytettävyyttä lisäämällä sille pikakytkimen Game bar -työkalupalkkiin. Mukana on myös odotettu mahdollisuus ohjata Windowsia katseella.

Voit tutustua tuleviin muutoksiin tarkemmin Microsoftin blogissa sekä io-techin aiemmissa uutisissa.

This site uses XenWord.
;