Suomi ja Ruotsi kohtaavat Asuksen järjestämässä ROG Live -tapahtumassa tietokoneen kasaamisen merkeissä.

Kaupallinen yhteistyö Asuksen kanssa

Järjestimme marraskuun alussa kilpailun, jossa haettiin yhtä io-techin lukijaa matkustamaan Ruotsiin sekä kasaamaan ja ylikellottamaan yhdessä Sampsan kanssa tietokoneen Asuksen järjestämässä ja suorana lähetyksenä Youtubeen lähetettävässä ROG Live -tapahtumassa. Kilpailuun tuli videohakemuksia noin 20, joista Asus valitsi voittajaksi Jarkko Mattheiszen eli foorumilla nimimerkki BVK:n. Voittajan videohakemuksen voit katsoa tästä.

Kilpailussa vastaan asettuu ruotsalaisen Sweclockers-sivuston edustaja Jonas Thörnqvist ja heidän valitsema lukija. Ruotsalaisten epätoivon pystyy jo ennakkoon aistimaan, sillä kilpailijaksi valittiin tunnettu extreme-ylikellottaja Tobias ”Rauf” Bergström.

Live-striimi alkaa Asuksen Youtube-kanavalla klo 14 Suomen aikaan ja kestää 7 tuntia. Lähetyksen juontaa muun muassa Counter Striken majoreista tuttu Auguste ”Semmler” Massonnat.  Striimin aikana ohjelmassa on kilpailuja, joista katsojat voivat voittaa palkintoja, kuten emolevyjä, näytönohjaimia ja pelinäyttöjä. Pääpalkinto on Asus x Noctua -tietokone, joka arvontaan sunnuntaina klo 20:45 Suomen aikaan.

ROG Live -lähetyksen aikana Jimm’siin putoaa myyntiin:

  • ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti 1299 €
  • ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti 659,90 €
  • ROG Gladius III Wireless: 49€

 

Suomen ja Ruotsin välinen kilpailu on kolmiosainen, ensin kasataan tietokone, jonka jälkeen sillä ajetaan testitulokset Cinebench R20-, 3DMark Time Spy- ja 7-Zip-testeissä ja kolmantena osiona mukana on kysely.

Pyydämme nöyrästi kaikkia lauantaina liittymään mukaan striimiin ja kannustamaan Suomen parivaljakko voittoon. Bonuksena striimin aikana on mahdollista voittaa palkintoja tai saada mahdollisuus ostaa Jimm’sin dropeista GeForce RTX 3070 Ti- tai 3080 Ti -näytönohjain.

ROG Live jatkuu sunnuntaina, jolloin vuorossa on ruotsalaisten voimin tietokoneen modausta.

This site uses XenWord.
;