Käyttäjiltä tulleiden raporttien mukaan Samsung on aloittanut Android 7.0 Nougat -päivityksen syöttämisen pari vuotta sitten julkaistuille Galaxy S6 -älypuhelimilleen.

Päivitysten kerrotaan alkaneen ainakin Vodafonen asiakkaille Italiassa, Hollannissa, Irlannissa, Iso-Britanniassa ja Romaniassa sekä Swisscomin asiakkaille Sveitsissä. Lisäksi saapuneista OTA-päivityksistä on raportoitu myös Bulgariassa, Itävallassa, Unkarissa, Kyproksella, Kreikassa, Kroatiassa ja Turkissa.

Päivitys koskee sekä Galaxy S6- että Galaxy S6 edge -malleja. Galaxy S6 edgen päivityksen versiokoodin kerrotaan olevan G925FXXU5EQBG. Päivityksen koko on noin 1,3-1,4 gigatavua ja siihen sisältyy Androidin helmikuun tietoturvapäivitykset.

Android Nougat -päivitys tuo Galaxy S6 -malleihin merkittäviä ohjelmistotason uudistuksia. Kokonaisuuteen kuuluu mm. uusi Samsung Experience -käyttöliittymä, Samsung Cloud -pilvitallennustila, uudistetut ilmoitus- ja asetusvalikot, monipuolisemmat sovellusten hallintaominaisuudet sekä tietysti Android 7.0 -versioon itseensä sisältyvät uudistukset.

Nougat-päivityksen jakelu Galaxy S6 -puhelimille ei ole tiettävästi vielä alkanut Suomessa tai Pohjoismaissa. Tiedustelimme päivityksen aikataulua Samsungilta, mutta emme saaneet vielä asiaan vastausta.

Galaxy S6 alkaa olla malli-ikänsä loppupuolella, mutta kiitos houkuttelevan hinnoittelun, se on tehnyt viime aikoina pienimuotoisen uuden tulemisen. Edullisimmillaan laitetta on saanut tarjouksessa noin 300 euroon ja tällä hetkellä Hinta.fi-hintavertailu näyttää hinnaksi edullisimmillaan noin 325 euroa.

Lähde: SamMobile (1)(2)(3)
Kuvankaappaukset: SamMobile/Vincent

This site uses XenWord.
;