Luottovuotaja Steve 'OnLeaks' Hammerstofferin mukaan A90:stä tulee kaksi Qualcommin Snapdragon 855 -lippulaivajärjestelmäpiirillä varustettua versiota, joista toinen tukee 5G-yhteyksiä.

Samsungin A-sarja on sijoittunut markkinoille perinteisesti S-sarjan alapuolelle käytännössä millä tahansa mittarilla. Tuoreimpien vuotojen mukaan puheet sarjan rajoittumisesta keskiluokkaan voidaan kuitenkin haudata ainakin toistaiseksi.

Tuttu luottovuotaja Steve ’OnLeaks’ Hemmerstoffer on paljastanut ensimmäiset tiedot Samsungin A-sarjan A90-huippumallista, tai oikeammin huippumalleista. Hemmerstofferin mukaan A90:stä tullaan julkaisemaan kaksi versiota, joiden tunnisteet ovat SM-A908 ja SM-A905.

Molemmat kaksikosta on varustettu tämän hetken tehokkaimpiin järjestelmäpiireihin lukeutuvalla Qualcomm Snapdragon 855 -järjestelmäpiirillä ja 6,7-tuumaisella näytöllä. Puhelinten sormenjälkilukija on integroitu näyttöön. SM-A908:n kerrotaan lisäksi tukevan 5G-teknologiaa, eli puhelimesta tulee löytymään joko X50- tai X55-modeemi.

Lisää eroja tulee löytymään puhelinten takakameroista. Molemmissa on käytössä kolmoiskameraratkaisu, mutta niiden konfiguraatiot eroavat toisistaan. SM-A908:ssa on käytössä 48, 8 ja 5 megapikselin sensorit, kun SM-A905:ssä on 48, 12 ja 5 megapikselin sensorit. Lisäksi SM-A905:stä löytyy uusi ”Tilt OIS”-teknologia, josta ei toistaiseksi ole nimeä tarkempaa tietoa saatavilla.

Lähde: OnLeaks @ Twitter

This site uses XenWord.
;