CAD-kuviin pohjautuvan vuodon kohteena on tällä kertaa pienempi Xperia XZ4 -malli.

OnLeaks jatkaa CAD-kuviin perustuvia renderöintivuotojaan ja nyt vuorossa on tuleva Sony Xperia XZ4 Compact -malli. Tällä kertaa kuvien julkaisu on toteutettu yhdessä intialaisen Compareraja-sivuston kanssa. Viikko sitten uutisoimme vastaavasta vuodosta Xperia XZ4 -malliin liittyen.

Xperia XZ4 Compact on seuraaja viime helmikuussa julkaistulle XZ2 Compact -mallille ja se tulee oletettavasti olemaan tälläkin kertaa yksi markkinoiden pienimmistä high-end-puhelimista. Jos CAD-kuvista otetut mitat pitävät paikkansa, XZ4 Compactin ulkomitat (139,9 x 66,5 x 9,3 mm) kasvavat jälleen harmillisesti edeltäjämallista, vaikka näytön koko on säilynyt viidessä tuumassa. Kuvien perusteella ulkoinen toteutus palaa hieman aiempien sukupolvien suuntaan, sillä takakuori vaikuttaisi olevan tasainen, sormenjälkitunnistimen sijainti kyljessä ja kamera takakuoren ylänurkassa. Erikoista sen sijaan on, että Sonyn puhelimille tyypillinen kameranäppäin vaikuttaisi puuttuvan kokonaan.

XZ4 Compactin teknisistä ominaisuuksista ei valitettavasti ole toistaiseksi juuri tietoa, mutta kuvien perusteella voi päätellä muutamia yksityiskohtia. Sekä etu- että takapuolelta löytyy vain yksi kamera, joka on todennäköisesti jo käytettävissä olevan tilan rajallisuudesta johtuva ratkaisu. Äänentoistoon liittyviä ominaisuuksia ovat etupuolella sijaitsevat stereokaiuttimet sekä harvinaistumassa oleva 3,5 mm:n ääniliitäntä.

Xperia XZ4 Compact julkaistaan todennäköisesti samalla isomman XZ4-mallin kanssa helmikuun lopulla MWC 2019 -messuilla.

Lähteet: OnLeaks (twitter), Compareraja

This site uses XenWord.
;