1.1.2017 virallisesti lanseeratun io-tech.fi-sivuston TechBBS-keskustelufoorumille on rekisteröitynyt tammikuussa jo 1100 uutta käyttäjää.

16. lokakuuta avatulle uudelle suomalaiselle ensisijaisesti tietotekniikkaan keskittyvälle TechBBS-keskustelufoorumille on rekisteröitynyt 103 päivässä eli reilussa kolmessa kuukaudessa 10 000 jäsentä.

Tammikuussa io-tech.fi:n TechBBS-foorumille on kirjoitettu päivittäin 3611 – 5501 uutta viestiä ja se on nykyään päivittäisissä viestimäärissä mitattuna selvästi aktiivisempi kuin esimerkiksi Otavamedian ja Ampparit Oy:n omistaman Muropaketti.com-sivuston MuroBBS-foorumi.

Nykyinen TechBBS-foorumin kävijäennätys syntyi maanantaina 23. tammikuuta, kun foorumia käytti samanaikaisesti 2346 käyttäjää. Muiden tilastojen osalta io-tech.fi-sivustolla on vierailtu viimeisen 30 päivän aikana 662 000 kertaa ja sivulatauksia on kertynyt 5,6 miljoonaa kappaletta.

Esimerkiksi Alexan sivurankingissa io-tech.fi on noussut nopeasti Suomessa jo sijalle 277 ja TNS Gallupin Suomen web-sivustojen viikkolukuja listaavalla TNS Metrix-listalla io-tech.fi olisi sijoittunut viime viikolla 1,265 miljoonalla viikkosivulatauksellaan sijalle 23.

Kehitys jatkuu edelleen ja pyydämme raportoimaan mahdollisista ongelmista ja kehitysehdotuksista palauteketjuun.

PS. TechBBS-foorumin jäsenille on tarjolla maksua vastaan erilaisia tukijäsenyyksiä eri etuisuuksilla sekä käyttäjänimen yhteydessä voi tunnustaa väriä maksullisella Team-nauhalla.

This site uses XenWord.
;