OnLeaks-tiliä Twitterissä ylläpitävä Steve Hemmerstoffer on julkaissut yhdessä MySmartPrice-sivuston kanssa CAD-kuviin perustuvia renderöintejä tulevista Google Pixel 3 -älypuhelimista. Sekä Pixel […]

OnLeaks-tiliä Twitterissä ylläpitävä Steve Hemmerstoffer on julkaissut yhdessä MySmartPrice-sivuston kanssa CAD-kuviin perustuvia renderöintejä tulevista Google Pixel 3 -älypuhelimista. Sekä Pixel 3- että Pixel 3 XL -malli komeilevat kuvissa ja videolla kaikista suunnista.

Suuremman Pixel 3 XL -mallin suurimmat muutokset sijaitsevat etupuolella ja puhelimen yläosassa, sillä näyttö on nyt venytetty lähes laitteen ylänurkkiin asti ja näytön yläreunaan on sijoitettu noin kolmanneksen levyinen lovi, joka pitää mahdollisesti sisällään kaksi kameraa. Näytön kuvasuhde on suunnilleen 19:9 ja läpimitta 6,2 tuumaa. Ulkomitat ovat piirustusten mukaan 158 x 76,6 x 7,9 mm, eli lähes identtiset edeltäjämallin kanssa. Takakuoren muotoilu on yllättävän lähellä viimevuotista Pixel 2 XL -mallia – takakameroita on edelleen vain yksi ja sormenjälkitunnistin on sijoitettu keskelle takakuoren yläpuoliskoa. Järjestelmäpiirinä molemmissa Pixel 3 -malleissa käytetään Snapdragon 845 -mallia.

Pienemmässä Pixel 3 -mallissa ei sen sijaan ole kuvien perusteella näyttölovea, vaan siinä käytetään perinteisempää 18:9-kuvasuhteen näyttöä hieman pyöristetyillä kulmilla. Hemmerstofferin tietolähteen mukaan Pixel 3:ssa on noin 5,4-tuumainen näyttö ja CAD-piirustuksista mitattuna ulkomitat ovat 145,6 x 68,2 x 7,9 mm. Aivan kuten suuremman XL-mallinkin kohdalla, myös Pixel 3:n takakuoren muotoilu on pysynyt hyvin samankaltaisena viimevuotisen mallin kanssa.

Google julkaisee Pixel 3 -mallinsa näillä näkymin syyskuussa, mahdollisesti yhdessä uuden Android P:n lopullisen version kanssa. Toistaiseksi ei ole tietoa lanseerataanko kolmannen sukupolven Pixel-puhelimia virallisesti myös Suomen markkinoille.

Lähteet: Twitter, MySmartPrice

This site uses XenWord.
;