Kotimaiset juuret omaava UL Benchmarks on täydentänyt jälleen 3DMark-testikokonaisuutta uudella ominaisuustestillä. Tällä kertaa oman testinsä sai Intelin XeSS-skaalain.

3DMark XeSS Feature Testissä pyöritetään Port Royal –testiin perustuvaa skenaariota, joka pyörätetään ensimmäisellä kierroksella tavoiteresoluutiolla TAA käytössä ja toisella kierroksella matalammalla resoluutiolla, joka skaalataan tavoiteresoluutiolle XeSS:llä. Tuloksissa pääsee tarkastelemaan sekä keskimääräistä suorituskykyä sekä raakoina lukuina että prosentteina.

Suorituskykytestin lisäksi mukana tulee Frame Inspector Tool –työkalu, joka mahdollistaa haluttujen ruutujen (max. 100 perättäistä ruutua) renderöinnin sekä tavoiteresoluutiolla että XeSS-skaalattuna tavoiteresoluutiolle. Tämän jälkeen käyttäjä voi käyttää työkalua ruutujen yksityiskohtien vertailuun maksimissaan 32-kertaisella zoomilla.

3DMark XeSS Feature Test on saatavilla ilmaisena päivityksenä 3DMark Advanced- ja Professional –versioiden käyttäjille, kunhan käyttäjällä on hankittuna myös Port Royal –testi.

Lähde: UL Benchmarks