Testissä ensimmäinen Qualcommin uudella Snapdragon 888 -järjestelmäpiirillä varustettu älypuhelin kotimaamme markkinoilla – Xiaomi Mi 11

Vuoden 2021-uutuusjärjestelmäpiireistä io-techin testilaboratoriossa on alkuvuoden aikana ehtinyt käydä jo Samsungin Exynos 2100, joka löytyy niin Galaxy S21:stä ja S21+:sta kuin myös korealaisvalmistajan lippulaivasta – Galaxy S21 Ultrasta.

Nyt testiin asti on päässyt ensimmäinen Qualcommin Snapdragon 888 -huippupiirin sisältävä laite – kiinalaisen Xiaomin Mi 11 -lippulaivaälypuhelin. Mi 11 tarjoaa huippupiirin tueksi 8 gigatavua RAM-muistia, 256 gigatavua tallennustilaa sekä 4600 mAh:n akun. Kamerajärjestelmä on tuttu viime syksynä julkaistusta Mi 10T Prosta ja muodostuu 108 megapikselin pääkamerasta, 13 megapikselin ultralaajakulmakamerasta ja 5 megapikselin makrokamerasta.

Viime syksyn lippulaivamalliin nähden Mi 11 on saanut osakseen hinnannousun ja uutukaisen suositushinnat alkavatkin Suomessa 850 eurosta. Myyntiin laite ei ole vielä kotimaassamme ehtinyt, mutta lanseeraus tapahtunee täälläkin lähiaikoina.

Artikkelissa tutustumme Xiaomi Mi 11 -lippulaivapuhelimeen noin kahden viikon ympärivuorokautisten käyttökokemusten pohjalta täysimittaisen testirutiinin mukaisesti.

Lue artikkeli: Testissä Xiaomi Mi 11

This site uses XenWord.
;