Arvostelemme videolla kahdeksan Youtube-kanavamme katsojan RGB-teemaista setuppia eli tietokoneen ja oheislaitteiden kokonaisuutta.

Pyysimme Youtube-kanavamme katsojia lähettämään kuvan ja listauksen tietokoneesta ja oheislaitteista. Kuvia saapui parissa päivässä yli toista sataa ja niiden joukosta valittiin ensimmäiselle videolle kahdeksan RGB-valaistua setuppia.

Videolla käydään setupit läpi, kommentoidaan niiden ulkonäköä ja komponentteja ja lopuksi annetaan arvosana asteikolla 1-5.

Seuraavalla videolla käydään läpi mahdollisimman siistit ja huolitellut setupit, joita kaivataan vielä lisää. Jos mielestäsi setuppisi kokonaisuus on suunniteltu huolella, lähetä pari kuvaa ja osalistaus meille sähköpostilla osoitteeseen setup@io-tech.fi.

Jos pidit videosta, käy tykkäämässä ja tilaa io-techin YouTube-kanava. Yli 38 000 tilaajalla io-tech on noussut Pohjoismaiden suurimmaksi tekniikkamediaksi Youtubessa ja Suomessa 300 suurimman suomenkielisen kanavan joukkoon.

Katso video Youtubessa

Muiden käyttäjien kokoonpanoista kiinnostuneiden kannattaa käydä myös kurkkaamassa TechBBS:n Käyttäjien kotelo- ja työpöytägalleria -ketju, jossa foorumin käyttäjät esittelevät omia kokoonpanojaan ja niihin tehtyjä päivityksiä.

This site uses XenWord.
;