Corsairin mukaan sen uusi 2000 hertsin Hyper-polling-teknologia yhdessä Slipstream Wireless -yhteydellä mahdollistaa langallisia kilpailijoitakin pienempiä viiveitä.

Corsair on laajentunut viime vuosina koneen sisäpuolelta yhtä vahvasti myös ulkopuolelle oheislaitteiden markkinoilla. Nyt yhtiö on julkaissut mielenkiintoisen uuden pelihiiren.

Corsair Dark Core RGB Pro on langaton pelihiiri, jossa käytetään ensimmäisenä maailmassa yhtiön uutta Hyper-polling-teknologiaa, jonka ansiosta hiiren kerrotaan keskustelevan tietokoneen kanssa peräti 2000 hertsin nopeudella. Hiiri voi toimia langattomasti yhtiön Slipstream Wireless -yhteyden kautta, Bluetoothilla tai langallisesti USB-johdon kera. 2000 hertsin päivitysnopeus on käytettävissä vain Slipstream Wireless -yhteydellä ja yhtiö lupaa sen tarjoavan jopa langallista yhteyttä pienemmän viiveen.

Hiiren sensoriksi on valittu PixArtin langattomaan käyttöön optimoitu optinen PAW3392, joka kykenee parhaimmillaan 18 000 DPI:n tarkkuudeen. Ohjelmoitavia painikkeita on yhteensä kahdeksan ja hiiressä käytetään Omronin valmistamia kytkimiä. Hiiren oikean puoliskon kylkipaneelista toimitetaan mukana kaksi vaihtoehtoista paneelia, joista toinen tarjoaa sormelle lepotuen.

Muotoilultaan hiiri noudattaa aiemman Dark Core RGB:n tietä. Nykytrendien mukaisesti hiiri on RGB-valaistu ja se on jaettu yhteensä yhdeksään erikseen hallittavaan osaan, joista neljä sijaitsee hiiren vasemmassa kyljessä peukalopainikkeet kiertävässä LED-nauhassa.

Hiiri saa virtansa ladattavasta lititum-polymeeriakusta, joka riittää yhtiön mukaan 2,4 GHz:n taajuudella toimivalla Slipstream-yhteydellä parhaimmillaan 16 tunniksi valaistuksella tai 36 tunniksi ilman valaistusta. Bluetoothilla voidaan päästä ilman valaistusta jopa 50 tunnin käyttöaikaan. Akku ladataan perusversiossa USB Type-C -kaapelilla ja SE-versiossa kaapelilla tai Qi-standardia tukevalla hiirimatolla tai muulla latausalustalla.

Corsair Dark Core RGB Pro tulee saataville välittömästi sekä perus- että SE-mallina yhtiön omasta verkkokaupasta ja jälleenmyyjiltä. Yhtiön omassa verkkokaupassa perusmalli on hinnoiteltu 99,99 ja SE-malli 109,99 euroon.

Lähde: Corsair

This site uses XenWord.
;