Corsair on laajentunut viime vuosina koneen sisäpuolelta yhtä vahvasti myös ulkopuolelle oheislaitteiden markkinoilla. Nyt yhtiö on julkaissut mielenkiintoisen uuden pelihiiren.
Corsair Dark Core RGB Pro on langaton pelihiiri, jossa käytetään ensimmäisenä maailmassa yhtiön uutta Hyper-polling-teknologiaa, jonka ansiosta hiiren kerrotaan keskustelevan tietokoneen kanssa peräti 2000 hertsin nopeudella. Hiiri voi toimia langattomasti yhtiön Slipstream Wireless -yhteyden kautta, Bluetoothilla tai langallisesti USB-johdon kera. 2000 hertsin päivitysnopeus on käytettävissä vain Slipstream Wireless -yhteydellä ja yhtiö lupaa sen tarjoavan jopa langallista yhteyttä pienemmän viiveen.
Hiiren sensoriksi on valittu PixArtin langattomaan käyttöön optimoitu optinen PAW3392, joka kykenee parhaimmillaan 18 000 DPI:n tarkkuudeen. Ohjelmoitavia painikkeita on yhteensä kahdeksan ja hiiressä käytetään Omronin valmistamia kytkimiä. Hiiren oikean puoliskon kylkipaneelista toimitetaan mukana kaksi vaihtoehtoista paneelia, joista toinen tarjoaa sormelle lepotuen.
Muotoilultaan hiiri noudattaa aiemman Dark Core RGB:n tietä. Nykytrendien mukaisesti hiiri on RGB-valaistu ja se on jaettu yhteensä yhdeksään erikseen hallittavaan osaan, joista neljä sijaitsee hiiren vasemmassa kyljessä peukalopainikkeet kiertävässä LED-nauhassa.
Hiiri saa virtansa ladattavasta lititum-polymeeriakusta, joka riittää yhtiön mukaan 2,4 GHz:n taajuudella toimivalla Slipstream-yhteydellä parhaimmillaan 16 tunniksi valaistuksella tai 36 tunniksi ilman valaistusta. Bluetoothilla voidaan päästä ilman valaistusta jopa 50 tunnin käyttöaikaan. Akku ladataan perusversiossa USB Type-C -kaapelilla ja SE-versiossa kaapelilla tai Qi-standardia tukevalla hiirimatolla tai muulla latausalustalla.
Corsair Dark Core RGB Pro tulee saataville välittömästi sekä perus- että SE-mallina yhtiön omasta verkkokaupasta ja jälleenmyyjiltä. Yhtiön omassa verkkokaupassa perusmalli on hinnoiteltu 99,99 ja SE-malli 109,99 euroon.
Lähde: Corsair
Aprillipila lipsahtanu väärälle päivälle?
Miks aprillipila?
Mikäs vika iCuessa? Itsellä käytössä sekä se että Login softa koska Corsairin näppis ja Logitechin hiiri.
Tutulla on ollut vakauden kanssa ongelmia kovasti sen kanssa ja mitä lukenut muutenkin netistä, niin ilmeisesti muillakin ollu vastaavia ongelmia.
Okei, itsellä ei ole ollut ongelmia, tosin vasta viime syksystä tjsp lähtien käyttänytkin. Hiljattain tuli mukavana bonuksena Asuksen emolevyn valaistuksen hallinta samaan sovellukseen, itselle hyödytön mutta jos tykkää leikkiä RGB-valoilla enemmänkin niin ei tarvitse siihen erikseen asennella Asuksen softia.
Pikaisen googletuksen perusteella sinulla on vanhentunutta tietoa ja USB 3.1:ssa maksimi oli jo 8000 Hz. Esimerkiksi Asus julkaisi 2000 Hz:n hiiren jo vuosia sitten (ROG Gladius | ROG – Republic Of Gamers | ASUS Global)
Ilmeisesi USB HID -laitteissa olisi kuitenkin oletuksena edelleen 1000 hertsin rajoitus, minkä vuoksi nuo yli menevät vaatii oman erillisen ajurinsa toimiakseen
Niin, noita hertsejä voi olla vaikka miljoona jos toteutuksen hoitaa softalla, sama homma mm. kameroiden megapikseleissä ja zoomin kertoimessa. Yli 1000 hz nopeudet ovat täysin merkityksettömiä ja väliin tungetut erilliset ajurit kasvattavat sitä viivettä, vaikka taajuus olisikin suurempi.
Miksi nämä pelihiiret on aina jollain 30h akunkestolla kun mx masterssi kestää 90d?
Koska toinen on pelitunteja jolloin hiirtä vispataan koko ajan ja toinen on päiviä offiisikäyttöä jolloin suurimman osan ajasta hiiri on paikallaan lepotilassa.
Parin rivin pika-review:
Keskikokoisen miehen käteen hyvin osuvat palm-otteen hiiri. Edelliset kokemukseni langattomista hiiristä ovat 20v takaa ja siihen nähden kehitystä on tapahtunut latenssien osalta paljon. RGB-valot kävin kääntämässä ensimmäisenä pois – niiden osalta kustomoitavuutta ja säädettävyyttä on ihan naurettavuuksiin saakka.
Hiirrellä on langattomuuden ja kaikkien RGB-krumeluurien takia painoa hieman enemmän kuin minimit, mutta kun en ole twitch-shooter pelaaja, niin ei haittaa menoa.
Langattomien moodien luotettavuus jne. kaipaa vielä pidempää testiä, nyt tällä on tullut sohittua vasta muutama tunti parin päivän aikana.
Plussat:
– Vähälagiselta vaikuttava 2.4GHz langattomuus
– Bluetooth
– Helppo liukukytkin jolla vaihtaa langattomien moodien välillä (kätevä kun vaihtaa BT-läppäristä pelikoneeseen)
– Toimii myös piuhalla
– Hyvä muoto palm-otteelle
– USB-C lataus – toimii myös muilla kuin mukana tulevalla USB-A – USB-C piuhalla
Miinukset:
– Paino (voisi olla kevyempikin)
– Hinta
– Ei sovellu oikein sormen päillä tarraamiseen.
katso liitettä 379261
data-unfurl="true" data-result-id="31013" data-url="https://forum.corsair.com/forums/showthread.php?t=182942" data-host="forum.corsair.com" data-pending="false">
class="link link--external fauxBlockLink-blockLink"
target="_blank"
rel="nofollow noopener"
data-proxy-href="">
iCUE (MacOS) Now Available as Open Beta! – The Corsair User Forums
forum.corsair.com
Eniten ehkä tuo iCue ärsyttää kun sen kun laittaa päälle, alkaa näyttiksestä kuulua hiukan coil whine Tuosta 2000hz niin onhan sitä olemassa joku testi ohjelma jolla voi testata nopeutta. Kyllähän se 1000hz voi monellakin mennä yli eli on varmaan 2000hz paikassaan.
Niin ja tuo Se versio koska siinä on QI standardin mukainen langaton lataus mahdollisuus. Itselläni kerta tommonen Sampan dual langaton laturi jossa laitailee kännykän ja älykellon lisäksi tätä hiirtä
Kommentoi uutista tai artikkelia foorumilla (Kommentointi sivuston puolella toistakseksi pois käytöstä)
Lähetä palautetta / raportoi kirjoitusvirheestä