Esittelemme videolla Asuksen uuteen ROG Phone II -pelipuhelimeen, joka on varustettu suorituskykyisellä raudalla ja 120 hertsin näytöllä.

Video on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Asuksen kanssa.

Asuksen toisen sukupolven ROG Phone -pelipuhelin esiteltiin viime kuussa IFA 2019 -messuilla ja se on saapumassa myyntiin 899 euron hinnalla. Tutustumme videolla puhelimen myyntipakkaukseen, käymme läpi muutamia avainominaisuuksia ja testaamme 3DMark-suorituskykyä.

Puhelin on varustettu 6,6-tuumaisella AMOLED-näytöllä, joka tukee 120 hertsin virkistystaajuutta. Sisuksista löytyy suorituskykyinen Qualcommin Snapdragon 855+ -järjestelmäpiiri, 12 gigatavua käyttömuistia, 512 gigatavua tallennustilaa ja 6000 mAh akku. Takapuolella on kaksoiskamera ja RGB-valaistu ROG-logo. Mukana toimitettava erillinen tuuletin jäähdyttää puhelinta parilla asteella ja ilmavirtaus viilentää sormia laitteen lämmetessä pidemmissä pelisessioissa.

Varsinainen testiartikkeli puhelimesta julkaistaan io-techissä myöhemmin.

Jos pidit videosta, käy tykkäämässä, tilaa io-techin YouTube-kanava, anna kommenteissa palautetta ja kehitämme videokonseptia lisää, kiitos!

Katso video Youtubessa

This site uses XenWord.
;