Sekä MSI:n 24,5-tuumainen Oculux NXG253R -pelinäyttö että 74 gramman painoinen Glutch GM41 Lightweight Wireless -pelihiiri ovat virallisesti NVIDIA Reflex -sertifioituja.

Kaupallinen yhteistyö MSI:n kanssa

NVIDIA esitteli tietokonenäyttöjen viiveen lyhentämiseen suunnitellun Reflex-teknologian viime vuonna, minkä lisäksi yritys on esitellyt myös Reflex-sertifikaatin G-Sync-näyttöihin ja pelihiiriin. Käytännössä serftifikaatti tarkoittaa sitä, että näyttö sisältää NVIDIAn latenssianalysaattorin ja hiiri on yhteensopiva sen kanssa, minkä myötä näyttö itsessään kykenee mittaamaan kokonaisviiveen hiiren klikkauksesta näytöllä näkyvään muutokseen saakka.

Sekä MSI:n Glutch GM41 Lightspeed Wireless -pelihiiri että yrityksen 360 hertsin virkistystaajuudella varustettu 24,5-tuumainen Full HD -resoluution Oculux NXG253R -pelinäyttö ovat virallisesti Nvidia Reflex -sertifioituja. Videolla unboksataan näyttö, tutustutaan sen perusominaisuuksiin ja asennetaan se käyttökuntoon sekä kokeillaan, miten NVIDIA Reflex käytännössä toimii ja millaista tietoa näytön latenssianalysaattori kykenee antamaan.

799,90 euron hintainen Oculux NXG253R yltää 360 hertsin virkistystaajuuteen ja tarjoaa 24,5-tuumaisen Full HD -resoluution IPS-paneelin. Näyttö sisältää Nvidian G-Sync-moduulin ja kykenee mukautumaan pelin FPS:ään koko 0–360 hertsin välillä.

79,90 euron hintainen Glutch GM41 Lightweight Wireless -pelihiiri painaa 74 grammaa ja on varustettu 60 miljoonaa klikkausta kestävillä omronin kytkimillä. Hiiren mukana toimitetaan erillinen lataustelakka, jossa on paikka hiiren vastaanottimelle ja johon hiiri kiinnittyy magneettisesti.

Jos pidit videosta, niin tilaa io-techin YouTube-kanava ilmaiseksi, kiitos!

Katso video YouTubessa

This site uses XenWord.
;