Kävimme IFA-messujen yhteydessä Berliinissä katsomassa Mercedes Benz Arenalla suomalaisen Encen puolivälieräpelin Counter Strike: Global Offensiven Major-turnauksessa.

Suomalainen Counter Strike: Global Offensive -joukkue Ence on noussut parin viime vuoden aikana maailman rankingin kärkisijoille ja muun muassa sen myötä kiinnostus elektroniseen urheiluun on viime aikoina kasvanut Suomessa runsaasti.

Counter Striken suurimpiin ja arvostetuimpiin turnauksiin lukeutuva StarLadder Berlin Major 2019 ja sen pudotuspelit pelattiin samaan aikaan Berliinissä IFA-messujen kanssa. Käytimme tilaisuuden hyväksi ja kävimme kurkistamassa, miltä puitteet näyttää ja tuntuu suuressa Major-turnauksessa. Puolivälieräpelissä vastassa oli australialainen Renegades ja Berliinin turnaus oli samalla viimeinen Encen penkitetylle in game leaderille Aleksi ”Aleksib” Virolaiselle , jonka korvaa joukkueessa toinen suomalainen Miikka ”suNny” Kemppi.

Jos pidit videosta, käy tykkäämässä, tilaa io-techin YouTube-kanava, anna kommenteissa palautetta ja kehitämme videokonseptia lisää, kiitos!

Katso video Youtubessa

This site uses XenWord.
;