Videolla io-techin lukijat ja katsojat pääsevät "mukaan" varsin tyypilliselle työmatkalle Lontooseen, tällä kertaa OnePlussan OxygenOS 13 -tilaisuuteen.

Kaupallinen yhteistyö OnePlussan kanssa

Osana ”tekkitoimittajan” työnkuvaa on satunnaiset työmatkat ulkomaille. Tyypillisesti reissut suuntautuvat Keski-Eurooppaan ja ovat yhden yön mittaisia. OnePlus kutsui io-techin Lontooseen OxygenOS 13 -käyttöliittymänsä mediatilaisuuteen ja halusi toteuttaa yhteistyönä videon, jossa myös io-techin seuraajat pääsevät ”mukaan” reissulle. Matkavlogi-tyyppisellä reissulla pyrin avaamaan tekkitoimittajan työmatkailuun liittyviä seikkoja ja valaisemaan millaisia ulkomaan työmatkat useimmiten ovat.

OnePlus on aloittanut OxygenOS 13 -käyttöliittymänsä päivitysten jakelun ja se on jo saatavilla 10 Pro -huippumallille. Päivityksen saatavuus laajenee loppuvuoden sekä alkavan vuoden aikana myös yrityksen muille malleille. Lisätietoa päivityksestä ja sen saatavuudesta löytyy yrityksen OxygenOS 13 -sivuilta. Yritys ilmoitti lisäksi Lontoossa laajentavansa päivitystukeaan 4 & 5 vuoteen. Kasvanutta päivitystukea koskevista laitteista OnePlus tiedottaa tarkemmin myöhemmin.

Katso video YouTubessa

This site uses XenWord.
;