Testaamme videolla Deltacon todella edullisen GAM-075 -pelinäppäimistön, joka on 60 % kokoinen, varustettu punaisilla mekaanisilla kytkimillä ja RGB-valaistuksella.

Deltacon pohjoismaalaisella näppäinasettelulla varustettu edullinen GAM-075-mininäppäimistö saapui myyntiin elokuussa ja se on tällä hetkellä hinnoiteltu Suomessa Multitronicilla 39 euroon ja muualla noin 50 euroon.

Videolla esitellään näppäimistön rakenne, kytkimet, valaistus ja ominaisuudet sekä suoritimme käytännön nopeus-, kirjoitus- ja pelitestit. GAM-075 on varustettu Contentin mekaanisilla punaisilla lineaarisilla kytkimillä ja näppäinhatut ovat ABS-muovia. 60 % kokoisesta näppäimistöstä puuttuu nuoli- ja ohjainnäppäimet, eikä jälkimmäisiä ole ole merkitty hattuihin näppäinyhdistelmiä varten, vaan ne täytyy selvittää ohjekirjasta. RGB-valaistukselle löytyy 19 eri efektiä ja erikseen asennettavalla ohjelmistolla pystyy luomaan makroja ja profiileita.

Jos pidit videosta laita yläpeukku, tilaa io-techin YouTube-kanava ja anna kommenteissa palautetta niin kehitämme videokonseptia lisää, kiitos!

Katso video Youtubessa

This site uses XenWord.
;