Videolla tutustutaan Aoruksen Ultrabook-kannettavan kaveriksi tarkoitettuun ulkoiseen ja vesijäähdytettyyn RTX 2080 Ti Gaming Box -näytönohjaimeen.

Saimme Gigabyteltä testiin heidän pelibrändi Aoruksen 1800 euron hintaisen ulkoisen GeForce RTX 2080 Ti Gaming Box -näytönohjaimen, joka on nestejäähdytetty. Tutustumme videolla ulkoisen näytönohjaimen ominaisuuksiin, suorituskykyyn ja käyttömahdollisuuksiin.

Modernin Ultrabook-kannettavan kaveriksi tarkoitettu ulkoinen näytönohjain kytketään kannettavaan Thunderbolt 3 -liitännän välityksellä. Valitettavasti Thunderbolt 3 tarjoaa kaistaa vain neljän PCI Express -linjan verran, joten liitäntä on selkeä pullonkaula emolevyn PCI Express x16 -väylään verrattuna.

Vertaamme videolla tavallisen GeForce RTX 2080 Ti -näytönohjaimen ja ulkoisen Thunderbolt 3 -liitännän kautta toimivan Aorus RTX 2080 Ti Gaming Boxin suorituskykyä keskenään. 4k-resoluutiolla 3DMark TimeSpy Extreme -testissä ero oli vielä maltillinen 8 %, mutta Shadow of the Tomb Raiderissa se kasvoi 15 %:iin ja Battlefield V:ssä se repesi lähes 60 %:iin. Vesijäähdytyksen ansiosta grafiikkapiiri toimi alle 60-asteisena, joten 3D-rasituksessa äänekkäiden tuulettimien kierrosnopeutta voi hyvällä omalla tunnolla laskea.

Lopuksi virittelimme Dellin XPS 15 -peruskannettavan ympärille ulkoisen näytönohjaimen, näytön, hiiren ja näppäimistön avulla pelikokoonpanon.

Jos pidit videosta, käy tykkäämässä, tilaa io-techin YouTube-kanava, anna kommenteissa palautetta ja kehitämme videokonseptia lisää, kiitos!

Katso video Youtubessa

This site uses XenWord.
;