Testaamme videolla Verkkokauppa.comin oman Blackstorm-brändin 199 euron hintainen keinonahkainen Throne-pelituoli.

Toisena pelituolina io-techin Youtube-kanavalle saapui testiin Verkkokauppa.comista Blackstorm Throne -pelituoli. Tuoli edustaa 199 euron hinnallaan pelituolien alempaa keskitasoa.

Videolla käydään läpi tuolin myyntipakkauksen sisältö ja kasausprosessi, ominaisuudet ja rakenne, säätömahdollisuudet sekä käyttökokemukset. Mustalla keinonahalla vuorattu tuoli on muotoiltu muhkeasti, mutta 150 kilon yläpainoraja saattaa olla mittojen ja jyrkästi muotoiltujen sivuttaistukien puolesta hieman yläkanttiin. Istuinosa kallistuu taaksepäin ja tuoliin uppoutuu melko rentoon istuma-asentoon kuin elokuvateatterissa, joka ei kuitenkaan välttämättä ole paras mahdollinen asento hiirellä ja näppäimistöllä pelatessa.  Käsinojat ovat säädettävissä käytännössä joka suuntaan, mutta valitettavasti niiden rakenteessa ei ollut jämäkkyydestä tietoakaan. Blackstorm Throne on 199 euron hinnallaan peruspelituoli, jolta ei kannata odottaa liikoja.

Jos pidit videosta, käy tykkäämässä videota, tilaa io-techin YouTube-kanava, anna kommenteissa palautetta ja kehitämme videokonseptia lisää, kiitos!

Katso video Youtubessa

This site uses XenWord.
;