io-techin YouTube-kanavan 15000 tilaajan kunniaksi julkaisimme tietotekniikkavideon hieman tavallisesta poikkeavalla teemalla.

io-techin YouTube-kanava on kasvanut viimeisten kuukausien aikana vauhdilla ja nyt tilaajia on jo yli 16000. Tavoitteenamme on nousta Suomen ja miksei jopa Pohjoismaiden suurimmaksi tekniikkakanavaksi YouTubessa. Tällä hetkellä ja pitkälle tulevaisuuteen io-techin juttujen pääpaino tulee olemaan kirjoitetuissa uutisissa ja testiartikkeleissa, mutta maailman muuttuessa myös meidän täytyy pystyä mukautumaan ihmisten muuttuviin median kulutustottumuksiin.

Siinä missä io-techin suosituimpien artikkeleiden lukumäärät liikkuvat parhaimmillaan kymmenissä tuhansissa  lukukerroissa, io-techin suosituinta YouTube-videota eli katsausta Samsungin 8K QLED -televisioon on katsottu jo yli 300 000 kertaa. Toiseksi suosituinta videota eli 10 000 euron tietokoneen kasausvideota on katsottu lähes 200 000 kertaa, hiljattain julkaistua videota Lidlin pelinäppäimistöstä on katsottu yli 60 000 kertaa ja Asuksen kanssa kaupallisessa yhteistyössä toteutettua esports-tietokoneen kasausvideota 75 000 kertaa.

io-techin kirjoitetuissa ja uutisissa keskitymme nyt ja jatkossa puhtaasti asiaan, mutta YouTuben puolella kanavan kasvattamiseen ja videoiden katseluun toimivat erilaiset keinot. Myös siellä pyrimme ensisijaisesti keskittymään tekniikka-aiheisiin videoihin, mutta videoiden teemat ja sisältö saattavat välillä olla hieman viihteellisempiä. Uskomme kuitenkin, että kanavaa tarpeeksi kasvattamalla pystymme tulevaisuudessa tarjoamaan entistä enemmän puhtaasti asiapainotteista tekniikkavideosisältöä.

YouTube-kanavamme 15000 tilaajan rajapyykin saavuttamisen kunniaksi toteutimme pilke silmäkulmassa useammalta katsojalta tulleen videoehdotuksen eli tietotekniikka-aiheisen ASMR-videon.

ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response) tarkoittaa autonomisia ja rauhoittavia aistielämyksiä. Ihmiset saavat näitä tuntemuksia etenkin kuulon, näön ja tuntoaistin kautta rauhallisissa tilanteissa ja YouTubessa kyseinen genre on hyvin suosittu. Kaikki ihmiset eivät tunne ASMR-tuntemuksia.

Jos pidit videosta, käy tykkäämässä videota, tilaa io-techin YouTube-kanava, anna kommenteissa palautetta ja kehitämme videokonseptia lisää, kiitos!

Katso video Youtubessa

PS. Älä ota videota turhan tosissaan, kiitos.

This site uses XenWord.
;