io-techin testissä GeForce RTX 2060 -näytönohjaimesta NVIDIAn oma Founders Edition -malli.

NVIDIAn viime viikolla julkaiseman GeForce RTX 2060 -näytönohjaimen myynti alkoi eilen. Saimme io-techin testiin NVIDIAn Founders Edition -mallin, joka on myynnissä yhtiön omassa verkkokaupassa 385 euron hintaan.

Edullisimmat GeForce RTX 2060 -mallit Suomessa on hinnoiteltu alkaen 379 euroa ja kalleimmat valmistajien omilla järeämmillä jäähdytysratkaisuilla ja korkeammilla tehdasylikellotuksilla varusteut mallit kustantavat vajaa 500 euroa.

Tutustumme tässä artikkelissa uudella kahden tuulettimen jäähdytysratkaisulla varustetun Founders Edition -mallin ominaisuuksiin ja suorituskykytestit on ajettu 2560×1440- ja 1920×1080-resoluutioilla. Mukana on myös tehonkulutus-, lämpötila- ja melumittaukset sekä ylikellotustestit.

Suorituskyky on hyvällä tasolla, näytönohjain on miellyttävän hiljainen, grafiikkapiirin lämpötila pysyy kurissa ja ylikellottamisella suorituskykyä irtoaa 10 % lisää. NVIDIA on onnistunut oman GeForce RTX 2060 Founders Edition -mallinsa suunnittelussa ja hinnoittelussa niin hyvin, että annoimme sille Toimituksen valinta -maininnan.

Lue artikkeli: Testissä NVIDIA GeForce RTX 2060 (Founders Edition)

This site uses XenWord.
;