Arvomme lukijoidemme ja Youtube-kanavamme katselijoiden kesken OnePlussan Nord-älypuhelimen, kolme suojakuorta ja OnePlus Buds -kuulokkeet.

Kaupallinen yhteistyö OnePlussan kanssa

Arvontaan osallistuminen on ilmaista, eikä edellytä ostamaan mitään. Osallistumistietoja ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin arvontaan. Ohjeet arvontaan osallistumiseksi löytyy alla olevalta videolta.

Palkintona arvonnassa on OnePlussan parempi 12/256 gigatavun ja 499 euron hintainen OnePlus Nord -älypuhelin, joka on varustettu 6,44-tuumaisella AMOLED-näytöllä, Snapdragon 765G -järjestelmäpiirillä ja takapuolen neljän kameran järjestelmällä sekä kolme suojakuorta ja langattomat OnePlus Buds -kuulokkeet.

Arvontaan osallistutaan gleam.io-sivuston kautta syöttämällä nimi ja sähköpostiosoite ja vierailemalla OnePlus Suomen Instagram-sivuilla (pelkkä vierailu riittää, ei ole pakko seurata).

Arvonnan osallistumisaika päättyy 18.10.2020 klo 23:59. Osallistujan tulee asua Suomessa ja palkinto toimitetaan vain Suomeen. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti, jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, arvotaan toinen voittaja. Kun voittaja on tavoitettu, siitä ilmoitetaan io-techin Youtube-kanavan yhteisösivulla.

Lue io-techin testiartikkeli OnePlus Nord -puhelimesta.

This site uses XenWord.
;