OMEN by HP Mindframe Headset estää pelisession aikana peltier-elementtien avulla korvia ylikuumenemasta.

Monet vanhan koulukunnan ylikellottajat muistavat Peltier- eli TEC-elementit, joiden avulla jäähdytettiin prosessoreita ja yleisemmin niitä käytetään esimerkiksi matkajääkaapeissa. Pienellä jännitteellä, mutta suurehkolla sähkövirralla toimiva Peltier-elementti perustuu lämpösähköiseen ilmiöön eli sähkövirta aiheuttaa lämpötilaeron elementin puolten välille. Elementin toinen puoli viilenee ja toinen puoli lämpenee ja viileän puolen jäähdytystehoa pystytään parantamaan jäähdyttämällä lämpimää puolta.

HP:n mukaan lähes puolet pelaajista (46 %) ilmoittaa headsettia ostaessa tärkeimmäksi ominaisuudeksi mukavuuden. Monille headsettia käyttäville pelaajille tuttu ongelma onkin korvien lämpeäminen ja hikoilu pelaamisen aikana. Ongelman ratkaisemiseksi OMEN by HP Mindframe Headset on varustettu patentoidulla aktiivisella jäähdytystekniikalla, jossa molempiin korvakuppeihin on integroitu Peltier-elementti ja akustisen kammion lämpö johdetaan korvasta pois päin.

Controlled with OMEN Command Center software, this patented active cooling solution is designed with a thermoelectric device inside the earcup that conducts heat from the acoustic chamber towards the outside, so gamers can keep cool and focused in tense situations.

Kupit on varustettu keinonahkaisilla pehmusteilla ja muita avainominaisuuksia ovat DTS Headphone:X- ja 7.1-äänet ja RGB-valaistus.

OMEN by HP Mindframe Headset julkaistaan virallisesti myöhemmin tänä vuonna, jolloin myös sen hinta ja tarkempi saatavuus kerrotaan.

Lähde: HP

This site uses XenWord.
;