io-techin lukijayhteisön jokavuotinen joulumieltä nostattava piparkakkutalokilpailu on käynnistynyt TechBBS-foorumilla!

Perinteinen ja joulumieltä nostattava io-techin ”piparkakkutalokisa” järjestetään tänäkin jouluna! Viimevuotinen kilpailu poiki jälleen yli 30 näyttävää piparkakkuteosta ja äänestäjien suosikiksi nousi nimimerkki 16×7 Sampsan iloista perheenlisäystä onnistuneesti ennustaneella teoksella.

Menneet vuodet ovat osoittaneet, että kilpailijoiden mielikuvitusta ei kannata suitsia liian tiukalla aiherajauksella, joten tänäkin vuonna kilpailun teemana on ”io-tech”, eli sopivan laveasti ja osallistujien luovuutta ruokkien käytännössä kaikki, mikä liittyy sivuston sisältöön ja toimintaan. Teos voi siis olla mikä tahansa piparkakkurakennelma ja koristeluun voi käyttää luovuutta oman harkintansa ja taitojensa mukaan.

Osallistuminen kilpailuun tapahtuu liittämällä/linkittämällä kuvat foorumin kilpailuketjuun: erikseen merkitty kilpailukuva ja rakennusvaiheesta tarvitaan vähintään kaksi kuvaa (2). Kilpailuun hyväksytään yksi työ per henkilö/nimimerkki. Kuvissa täytyy näkyä paperille kirjoitettuna ”io-tech.fi 2020” ja oma fooruminimimerkki.

Kilpailun osallistumisaika päättyy 31.12. klo 23:59. Voittaja ratkeaa äänestyksellä, jossa foorumin käyttäjät pääsevät äänestämään suosikkiaan viikon ajan kilpailuajan päätyttyä. Kilpailuun on sponsoroitu tänä vuonna seuraavat upeat palkinnot:

Kilpailun palkinnot tarjoavat:

Katso lisätiedot kilpailusta foorumin puolelta seuraavan linkin takaa: TechBBS, Piparkakkutalokisa 2020

This site uses XenWord.
;