Euroopassa osa ennakkotilaajista on saanut sähköpostin, jonka mukaan uusi toimituspäivä on 5. - 9. lokakuuta. Yhdysvalloissa vastaavissa sähköposteissa toimituspäivä on 5. lokakuuta.

Uutisoimme aiemmin NVIDIAn toimitusvaikeuksista uuden lippulaivanäytönohjaimensa GeForce RTX 2080 Ti:n toimitusvaikeuksista. Toistaiseksi ei ole tietoa, mistä toimitusvaikeudet tarkalleen johtuvat.

ComputerBase uutisoi nyt NVIDIAn verkkokaupan lähestyneen useita GeForce RTX 2080 Ti Founders Edition -näytönohjaimen ennakkotilanneita sähköpostilla, jossa ilmoitetaan uusista myöhästelyistä. NVIDIAn Saksan ja Ison-Britannian verkkokauppojen lähettämissä sähköposteissa uudeksi toimitusajaksi ilmoitetaan 5. – 9. lokakuuta ja Yhdysvaltain puolella uuden toimituspäivän kerrotaan olevan 5. lokakuuta.

Alun perin GeForce RTX 2080 Ti Founders Edition -näytönohjainten piti saapua myyntiin ja ennakkotilaajille 20. syyskuuta. Ilmeisesti myöhästymissähköpostia ei ole kuitenkaan lähetetty kaikille tilaajille, joten oletettavasti NVIDIA kykenee toimittamaan osan näytönohjaimista ennakkotilaajille jo aiemmin.

Suomessa tilanne ei näytä juuri sen ruusuisemmalta. Muutamat kaupat listaavat edelleen odottavansa joitain RTX 2080 Ti -malleja varastoon huomiseksi, mutta suurimman osan kohdalla odotetut toimituspäivät ovat lokakuun puolella.

Lähde: ComputerBase

This site uses XenWord.
;