Metallic Gear starttaa neljällä Neo-kotelomallilla, jotka kattavat ATX-, micro-ATX- ja mini-ITX-kokoluokat.

Phanteks on lanseerannut Computex-messuilla uuden Metallic Gear -sisarbrändin, jonka tarkoituksena on tarjota edullisia, nykyaikaisia ja hyvän hinta-laatusuhteen tarjoavia tuotteita. Ensimmäisenä päivänvalon näki Neo-kotelomallisto, joka koostuu neljästä eri mallista. Toistaiseksi yrityksen kotisivuilta löytyy vasta tuotekuvia, mutta ei tarkempia tietoja koteloista. TechPowerUp-sivusto on kuitenkin kertonut keskeisimpiä tietoja uutuuksista.

Muotoilultaan Neo-mallit ovat hyvin pelkistettyjä – alumiininen etupaneeli on käytännössä täysin tasainen ja liitännät sekä ilmanottoaukot on sijoitettu sen kylkiin. Runko on terästä kylkipaneelit lasia (Mini-malleissa vain vasen).

Neo on tavanomainen miditornikotelo ja tarkoitettu ATX-kokoonpanoille. Se tarjoaa lisäksi seitsemän lisäkorttipaikkaa ja tilaa jopa 280 mm jäähdyttimelle. Neo Micro on micro-ATX-emolevyille tarkoitettu toteutus samasta aiheesta ja sen sisällä on neljä lisäkorttipaikkaa ja tilaa 240 mm jäähdyttimelle. Neo Mini on suunniteltu mini-ITX-kokoonpanoille ja siitä löytyy kaksi lisäkorttipaikkaa sekä tilaa 240 mm jäähdyttimelle. Neo G Mini eroaa sisarmallistaan etupaneelin kuvioinnilla sekä kolmella vertikaalisella lisäkorttipaikalla.

Neon suositushinta on 99,99 dollaria, Neo Micron 84,99 dollaria, Neo G Minin 79,99 dollaria ja Neo Minin 69,99 dollaria. Saatavuudesta ei ole toistaiseksi tarkempaa tietoa.

Lähteet: Metallic Gear, TechPowerUp, YouTube

This site uses XenWord.
;