Razer on julkaissut uudet Barracuda sekä Barracuda Pro -pelikuulokkeet ja päivittänyt vanhempia Barracuda X -mallejaan. Kolmikko jakaa keskenään tutun muotoilun, mutta erottuu ominaisuuksiltaan.

Joukon huipulle sijoittuva Barracuda Pro mahdollistaa viikko aiemmin julkaistujen SteelSeries Nova Pro Wirelessien tavoin ympäristöäänten vaimentamisen aktiivisen vastamelutoiminnon avulla. Ulkoisesti Barracuda Prot ottavat vielä pykälän perinteisiä vastamelukuulokkeita päin, sillä kuulokkeissa ei ole lainkaan perinteistä puomimikrofonia, vaan mikrofonit löytyvät kuulokekupeista itsestään.

Vastamelutoiminnon lisäksi Barracuda Prot erottuvat edullisemmista sisaruksistaan THX Achromatic Audio Amplifierin (THX AAA) myötä, eli kuulokkeiden vahvistin on edullisia malleja kehittyneempi. Yhteyden toistolaitteisiin Barracuda Prot kykenevät ottamaan vain langattomasti joko valmistajan oman HyperSpeed Wirelessin tai Bluetooth 5.2:n yli.

Barracuda Proiden äänentoistosta huolehtivat 50 mm:n bio-selluloosakaiutinelementit ja kuulokkeiden akun luvataan kestävän 40 tuntia.

Perusmallin Barracudat luopuvat mukana toimitettavasta vastamelutoiminnosta ja THX AAA -vahvistimesta, mutta tarjoavat Pro-malleja vastaavan muotoilun ilman erillistä puomimikrofonia. Myös perusmallien yhteysominaisuuksiin kuuluvat sekä Bluetooth 5.2 että Razerin oma HyperSpeed, mutta näiden lisäksi perusmalli on käytettävissä myös langallisesti 3,5 mm:n liitännällä.

Razer Barracudien korvakupeissa lepäävät 50 mm:n titaanielementit ja myös perusmallin akun luvataan kestävän 40 tuntia.

Kolmikon edullisimmaksi sijoittuva Barracuda X tuo mukanaan alkuperäisen X-mallin tavoin irrotettavissa olevan puomimikrofonin, 40 mm:n kaiutinelementit ja Razerin oman HyperSpeed-yhteyden sekä tuen langalliselle yhteydelle. Lisäksi päivitettyyn Barracuda X:ään on tuotu mukana myös tuki Bluetoothille.

Barracuda X:n kaiutinelementit ovat kooltaan 40 mm ja X-mallin akun luvataan kestävän 50 tuntia yhdellä latauksella.

Uusien Razer Barracuda -kuulokkeiden myynti on alkanut välittömästi. Barracuda Pron suositushinta on 289,99 euroa, Barracudan 189,99 euroa ja Barracuda X:n 119,99 euroa.

Lähde: Razer