Odyssey Neo G8:n myynti alkaa Atlantin toisella puolen kesäkuun aikana 1500 dollarin suositushintaan, mutta Neo G7:n hintaluokkaa Samsung ei ole vielä paljastanut.

Samsung on laajentanut Mini LED -paneeleilla varustettua Odyssey Neo -mallistoaan aiemmin julkaistun G9:n jälkeen uusilla G8- ja G7-malleilla. Odyssey Neo G8 julkistettiin alun perin jo CES-messuilla, mutta nyt korealaisjätti on paljastanut näytölle myös sen hintatason ja julkaisuaikataulun.

Uutiskuvassakin näkyvän Odyssey Neo G8:n ominaisuudet ovatkin siis jo ennestään tutut. G8:n 31,5-tuumainen Mini LED -paneeli tarjoaa 4K-resoluution peräti 240 Hz:n virkistystaajuudella ollen valmistajan mukaan markkinoiden ensimmäinen 4K-resoluution pelinäyttö kyseisellä virkistystaajuudella. Näytössä on 1196 taustavalaisualuetta ja sen maksimikirkkaudeksi luvataan jopa 2000 nitiä.

Odyssey Neo G7 puolestaan tarjoaa niin ikään 31,5-tuumaisen 1000R-kaarevan Mini LED -paneelin 1196 taustavalaisualueella ja 4K-resoluutiolla, mutta pykälän alhaisemmalla 165 hertsin virkistystaajuudella. Virkistystaajuuden lisäksi G7 erottuu kalliimmasta sisaruksestaan pykälän matalammalla 1000 nitin maksimikirkkauslupauksella.

Ulkoisesti Neo G7 vaikuttaisi erottuvan kalliimmasta sisaruksestaan valkoisen sijaan mustalla kuorellaan. Molemmat näytöt tukevat Adaptive-sync-teknologiaa FreeSync- ja G-Sync Compatible -sertifioinneilla.

Samsung on ilmoittanut Odyssey Neo G8:n hinnan sijoittuvan 1500 dollariin ja myynnin alkavan Yhdysvalloissa kesäkuussa. Euroopan hintaluokkaa tai saatavuutta yritys ei ole toistaiseksi vielä paljastanut. Edullisemman Odyssey Neo G7:n hintaluokkaa tai myyntiintuloaikatauluja Samsung ei ole vielä paljastanut.

Päivitys 27.7.2022: Samsung on tuonut sekä Odyssey Neo G8:n että Odyssey Neo G7:n Suomen markkinoille. Odyssey Neo G7:n suositushinta on 1309 euroa ja Odyssey Neo G8:n puolestaan 1489 euroa.

Lähde: Tom’s Hardware, Samsung

This site uses XenWord.
;