Korealaisvalmistajan uusi lippulaivataulutietokone muistuttaa ulkonäöltään erehdyttävästi edellisvuoden Tab S9 Ultraa.

Samsungin huhuillaan tuovan markkinoille ensi vuoden alussa uudet Galaxy Tab S10 -taulutietokoneet, joiden lippulaivamallista Tab S10 Ultrasta on nyt vuotanut nettiin renderöintikuvia. Vuotojen taustalla on mobiilimaailmassa jo melko tunnettu Steve ”OnLeaks” Hemmerstoffer. Kuvien perusteella Tab S10 Ultra muistuttaa ulkoisesti hyvin pitkälti viime vuoden Tab S9 Ultraa.

Tab S10 Ultran ulkomitoiksi kerrotaan 326,4 mm × 208,6 mm × 5,5 mm (pituus × leveys × paksuus), eli laite olisi edeltäjänsä tavoin todella ohut. Kovinkaan yksityiskohtaisia teknisiä tietoja uutuudesta ei ole vielä tiedossa, mutta sille povataan suurehkoa 14,6-tuumaista näyttöä – kuten Tab S9 Ultrassakin – ja kaksoiskameroita sekä edessä että takana. Järjestelmäpiiriksi on huhuttu Qualcommin Snapdragon-lippulaivamalleja, kuten vielä julkaisematon Snapdragon 8 Gen 4 tai Snapdragon X Elite, mutta asia selvinnee vielä kuluvan vuoden aikana. Tab S9 Ultran tavoin RAM-muistin variantit lienevät 12 ja 16 gigatavua sekä tallennustilan variantit 256 Gt:sta kokonaiseen teratavuun asti. Takana kameroiden vieressä näkyy S Pen -näyttökynää varten magneettinen uurre.

Galaxy Tab S10 Ultran lisäksi valmistajalta odotellaan ainakin myös Tab S10+ -mallia. Samsung ei ole vielä virallisesti tiedottanut uusista taulutietokoneistaan.

Lähde: Android Headlines

This site uses XenWord.
;