Kiinalaisessa Weibo-palvelussa jaetut kuvat paljastavat muun muassa Galaxy Z Flip3:n suuremman etunäytön ja Galaxy Z Fold3:n näytön alle sijoitetun etukameran.

Samsungin odotetaan tänä vuonna jatkavan taittuvanäyttöisten älypuhelintensa vuosittaista julkaisutahtia. Tälle vuodelle odotetaan niin Fold-sarjan kolmatta Galaxy Z Fold3 -nimellä kulkevaa mallia kuin myös Flip-sarjan jatkajaa, joka sekin tulee näillä näkymin saamaan mallinimensä perään kolmosen. Galaxy Z Flip3 onkin mallistonsa kolmas edustaja, vaikka nimellistä kakkosmallia ei koskaan tullutkaan, vaan toinen sukupolvi sai lisänimen 5G ja päivitti lähinnä sisuskaluja. Nyt molemmista tulevista uutuuksista on vuotanut epätarkkoja (ilmeisesti näytöltä otettuja), mutta virallisen näköisiä promokuvia kiinalaisessa Weibo-palvelussa.

Fold3-malli tulee kuvien perusteella jatkamaan edeltäjiensä linjalla tarjoten pitkulaisen puhelimen, joka taittuu auki paljastaen suuren sisänäytön. Vuotokuvissa itse puhelimesta näkyy suhteellisen vähän ja esimerkiksi takaa voimme vain todeta näkyvän kolmoiskamerajärjestelmän, kun taas etupuolta vuotokuvissa ei näy ollenkaan. Kuvat paljastavat kuitenkin muita ominaisuuksia – Galaxy Z Fold3 tulee vuotokuvien mukaan sisältämään korealaisvalmistajan ensimmäisenä puhelimena näytön alaisen etukameran, minkä lisäksi ainakin sisänäyttöön vaikuttaisi olevan tulossa tuki S Pen -kynälle.

Galaxy Z Flip3 puolestaan noudattaa alkuperäisen Flip-mallin linjoja muistuttaen vanhoja simpukkapuhelimia. Suljettuna laite on pienehkö neliö ja sisältä aukeaa niin sanotusti normaalin kokoinen puhelimen näyttö. Vuotokuvissa Flip3:n sisänäyttöä ei kuitenkaan ole nähtävissä, vaan vuodot keskittyvät ulkokuoreen. Ulkopuolen näyttö vaikuttaisi kasvaneen kokoa merkittävästi täyttäen koko etukuoren alalaidan (avatussa tilassa ylälaidan). Kamerajärjestelmä Flip3:ssa näyttää muodostuvan kahdesta kamerasta, jotka on sijoitettu pystysuuntaan alkuperäisen Flipin vaakasuunnan sijaan.

Lähde: Weibo (1), (2)

This site uses XenWord.
;