io-tech testasi HMD Globalin uutta nimeämiskäytäntöä edustavan Nokia X20 -älypuhelimen Qualcommin tuoreella Snapdragon 480 5G -järjestelmäpiirillä.

HMD Global julkaisi huhtikuun alussa niin uusia puhelimia kuin myös uuden nimeämislogiikan laitteilleen. Tuon julkaisutilaisuuden huippumalliksi sijoittui nyt io-techin testilaboratorioon päässyt Nokia X20 399 euron suositushinnalla. Uusien puhelintensa kanssa HMD Global kertoo keskittyneen erityisesti laitteiden kestävyyteen, pitkään käyttöikään ja luonnonläheisiin arvoihin. Nokian X-sarjalaisten päivitystukea onkin kasvatettu kolmeen suureen Android-versiopäivitykseen ja kolmen vuoden tietoturvakorjauksiin, minkä lisäksi niiden toimitussisällöstä on jätetty pois verkkovirta-adapteri.

Nokia X20:n perusominaisuuksiin kuuluu Snapdragon 480 5G -järjestelmäpiiri, 8 gigatavua RAM-muistia, 128 gigatavua tallennustilaa ja 4470 mAh:n akku. Kamerajärjestelmä muodostuu 64 megapikselin pääkamerasta, 5 megapikselin makrokamerasta ja kahdesta 2 megapikselin sensorista, joista toinen hoitaa makrokameran tehtävät ja toinen on syvyystietosensori.

Testiartikkelissa tutustumme Nokia X20:een viikon ympärivuorokautisten käyttökokemusten pohjalta hieman täysimittaista testirutiinia lyhyemmässä muodossa.

Lue artikkeli: Testissä Nokia X20

This site uses XenWord.
;