Videolla tutustutaan pelituoleihin, pelataan ja yritetään nukkua tuolissa.

Video on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Deltacon kanssa.

Tutustumme io-techin uusimmalla videolla pelituoleihin ja kokeiltavaksi saapui Deltacon reilun 200 euron hintainen kangaspäällysteinen GAM-051-malli. Kyseessä on allekirjoittaneen ensimmäinen kosketus pelituoleihin, joten videolla kasataan tuoli ja kokeillaan sitä käytännössä pelaamaalla.

Videon viihdearvon lisäämiseksi pelisession päätteeksi suoritettiin haaste, jossa yritettiin nukkua pelituolissa tietokoneen ääressä lanien hengessä. Deltacon pelituolit löydät muun muassa Jimm’sin valikoimasta.

Järjestimme io-techin Youtube-kanavalla hiljattain äänestyksen, jossa kysyttiin, mitkä pelitarvikkeet kiinnostavat eniten. Vastauksia tuli jopa 3000 ja eniten kiinnostusta keräsi pelinäppäimistöt 36 % osuudella, mutta  hyvänä kakkosena oli pelituolit 34 % osuudella. Youtube-kanavamme on kasvanut viime aikoina noin 1000 tilaajaa/viikko tahdilla ja nyt kanavalla on jo 25 000 tilaajaa.

Jos pidit videosta, käy tykkäämässä videota, tilaa io-techin YouTube-kanava, anna kommenteissa palautetta ja kehitämme videokonseptia lisää, kiitos!

Katso video Youtubessa

This site uses XenWord.
;