Lisäsimme näytönohjaimen mukaan custom loop -vesijäähdytyksen kiertoon.

Videolla asennamme NVIDIAn GeForce GTX 1080 Ti Founders Edition -näytönohjaimelle Bykskin full-cover-vesiblokin, tyhjennämme aiemmin kasatun nestekierron ja lisäämme kiertoon näytönohjaimen sekä toisen jäähdyttimen. Lopuksi täytämme kierron akkuvedellä ja vertaamme lämpötiloja striimatessa ja pelatessa PUBGia ennen ja jälkeen.

Toisen jäähdyttimen ansiosta 12-ytimisen Ryzen Threadripper 1920X:n lämpötila tippui rasituksessa parilla asteella 62 asteeseen ja vesijäähdytettynä GeForce GTX 1080 Ti:n grafiikkapiiri toimi 47-asteisena, kun Asuksen järeällä ilmajäähdytyksellä varustettu Strix GeForce GTX 1080 Ti toimi aiemmin 74-asteisena. Lisäksi kokoonpanon melutaso laski vesijäähdytetyn näytönohjaimen myötä hieman äänekkäästä reilusta 39 desibelistä miellyttävän hiljaiseksi reiluun 36 desibeliin.

Hintaa prosessorin ja näytönohjaimen custom loop -vesijäähdytykselle kertyi kahdella Alphacoolin täyskuparisella jäähdyttimellä, D5-pumpulla ja säiliöllä, letkuilla ja letkuliittimillä sekä yhteensä seitsemällä Corsairin RGB-valaistulla tuulettimella noin 700 euroa.

Jos pidit videosta, käy tykkäämässä, tilaa io-techin YouTube-kanava, anna kommenteissa palautetta ja kehitämme videokonseptia lisää, kiitos!

Katso video Youtubessa

This site uses XenWord.
;