Uusimmat vuotokuvat paljastavat OnePlus 8 -mallin uudet värivaihtoehdot ja vahvistavat jo useissa vuodoissa esiintyneen vasempaan ylälaitaan sijoitetun kamerareiän.

Kiinalainen OnePlus on jo vahvistanut pitävänsä Lead With Speed -julkaisutapahtumansa 14. huuhtikuuta kello 18 Suomen aikaa. Valmistajan odotetaan julkaisevan tapahtumassaan kolme uutta OnePlus 8 -sarjan älypuhelinta – OnePlus 8 Lite, OnePlus 8 ja OnePlus 8 Pro.

Nyt vuotaneissa virallisen oloisissa renderöinneissä esillä ovat OnePlus 8 -mallin uudet värivaihtoehdot. Puhelin on renderöintien mukaan tulossa saataville perinteisen mustan lisäksi mintunvihreänä ja varsin värikkäänä keltaisesta violettiin liukuvana glow -värivaihtoehtona. Renderöinnit paljastavat myös OnePlus 8:n käyttävän laidoiltaan kaarevaa näyttöä edellisvuoden pro-mallien tapaan. Takapuolella uusien värien lisäksi huomion kiinnittää kamerakehikko, jossa on luovuttu 7T:n esittelemästä pyöreästä designista ja siirrytty pro-malleista tuttuun kolmen päällekkäisen kameran liuskaan.

Huhujen ja vuotojen mukaan OnePlus 8 olisi varustettu edeltäjänsä tavoin 6,55 tuuman Full HD+ -resoluution, AMOLED-näytöllä ja näytön alle sijoitetulla sormenjälkilukijalla. Järjestelmäpiirin odotetaan olevan päivitetty Qualcommin tuoreimpaan Snapdragon 865 -malliin, jonka tukena on mallista riippuen joko 8 gigatavua RAM-muistia ja 128 gigatavua tallennustilaa tai 12 gigatavua RAM-muistia ja 256 gigatavua tallennustilaa. Samalla akun koon odotetaan kasvaneen 4300 mAh:iin pikalatauksen pysyessä 30 watin nopeudessa.

Lähde: WinFuture

This site uses XenWord.
;