Uusi 3DMark-testi on suunnattu lähinnä kannettaville ja niitä keveämmille tietokoneille integroiduilla grafiikkaohjaimilla.

UL Benchmarks eli entinen Futuremark on julkaissut uuden version 3DMark -testiohjelmistostaan. Uuden version mukana tulee myös uusi DirectX 12 -testi, mikä ei kuitenkaan ole vielä odotettu säteenseurantatesti.

3DMark-testiohjelmistoon on lisätty tuoreimman version myötä uusi Night Raid -testikokonaisuus, johon sisältyy kaksi grafiikkatestiä, prosessoritesti ja demo. DirectX 12 -rajapintaa hyödyntävä testi kuuluu kaikkiin 3DMark-versioihin, mukaan lukien ilmaisversion. 3DMark Advanced Edition- ja 3DMark Professional Edition -käyttäjät saavat testin lisäksi mahdollisuuden kustomoida testin asetukset sekä erillisen Night Raid -rasitustestin.

Uusi testi on suunnattu ensisijaisesti kannettaville, taulutietokoneille ja muille vastaaville vähävirtaisille laitteille, jotka hyödyntävät integroitua grafiikkaohjainta. UL Benchmarksin mukaan testi on konfiguroitu siten, että siinä noin 5000 pistettä saava tietokone pystyy pyörittämään Counter-Stike: Global Offensivea ja DOTA 2:ta 70 FPS:n ja League of Legendsiä 80 FPS:n nopeudella matalin keskitason asetuksin 1080p-resoluutiolla.

Night Raid -testin varsinainen erikoisuus on sen natiivi tuki ARM-prosessoreille ja sitä kautta Qualcommin järjestelmäpiiriä käyttäville ”Always Connected” -tietokoneille.

Lähde: UL Benchmarks

This site uses XenWord.
;