Tuntemattoman AIB-valmistajan piirilevyn vuotokuvat varmistavat ainakin jonkin RX 6000 -sarjan näytönohjaimen olevan varustettu 256-bittisellä muistiväylällä.

AMD tulee esittelemään RDNA2-arkkitehtuurin ja siihen perustuvat uudet Radeon-näytönohjaimet vajaan viikon kuluttua 28. lokakuuta. Julkaisun lähestyessä myös vuodot uusien Radeon RX 6000 -sarjan näytönohjainten ympärillä ovat kiihtyneet.

Nyt nettiin on ilmestynyt ensimmäiset kuvat tunnistamattoman RX 6000 -sarjan näytönohjaimen piirilevystä. Kuvat ilmestyivät alun perin Twitteriin, mutta kyseinen twiitti poistettiin nopeasti. Beyond3D:n käyttäjä Krteq ehti kuitenkin napata twiitin kuvat parempaan talteen. Kuvien perusteella kysessä on jonkin AIB-valmistajan mallista, sillä piirilevy jatkuu pidemmälle, kuin kaksi 8-pinnistä lisävirtaliitintä. AMD:n julkaisemissa kiusoittelukuvissa virtaliittimet ovat samalla tasolla piirilevyn reunan kanssa.

Suuremmassa kuvista näkyy lähes koko näytönohjaimen piirilevy, mutta itse grafiikkapiirin kohdalle on lyöty musta neliö. Piirilevyn I/O-liitinvalikoimaan kuuluu kuvan mukaan yksi USB Type-C -liitin, kaksi DisplayPort-liitintä sekä yksi HDMI-liitin. Grafiikkapiirin rinnalta löytyy yhteensä kahdeksan GDDR6-muistipaikkaa, mikä viittaa huhuissakin nähtyyn 256-bittiseen muistiväylään. Virransyötön komponentit on sijoitettu grafiikkapiirin ja muistien kummallekin sivulle.

This site uses XenWord.
;