Omen Transcend-perhe tulee kasvamaan mm. uudella 32-tuumaisella 240 hertsin UHD OLED -pelinäytöllä, kun HyperX-puolelle saadaan esimerkiksi uusi 75 % Alloy Rise -näppäimistö.

Vuoden käynnistävät CES-messut lähestyvät vääjäämättä ja se alkaa näkyä paitsi valmistajien omissa ennakoissa, myös vuodoissa. Nyt nettiin on vuotanut tietoja HP:n ensi vuoden tarjonnasta pelaajille, kiitos WindowsReportin.

HP tulee esittelemään CES 2024 -messuilla muun muassa 14- ja 16-tuumaiset Omen Transcend -kannetttavat Core Ultra -prosessoreilla, NVIDIAn GeForce RTX 40 -sarjan näytönohjaimilla ja OLED-näytöillä. Transcend-perheeseen kuuluu myös uusi Omen Transcend 32 UHD -pelinäyttö 240 hertsin OLED-paneelilla, 1000 nitin piikkikirkkaudella ja AMD FreeSync sekä Dolby Vision -tuilla. Näytöstä löytyy DisplayPort 2.1 -liitäntä, kaksi HDMI 2.1 -liitäntää, USB-C DP Alt-mode- ja 140 watin USB-PD-tuella sekä kolme USB-A 3.2- ja yksi USB-C 3.2 -liitntää ynnä vielä yksi USB-C ”datayhteyksiä” varten 15 watin USB-PD-tuella.

HP:n talliin kuuluvalla HyperX:llä on puolestaan tulossa kolme uutta 3D-tulostettavaa HX3D-teemapakettia tuetuilla näppäimistöille ja kuulokkeille: Valkyrie, Werewolf ja Nature. HX3D-pakettiin kuuluuvat ESC-, Space- ja WASD-näppäimet sekä kuulokkeiden kuppisuojat ja muut koristeet. HyperX valmistelee myös 75 %:n kokoluokkaan osuvaa Alloy Rise -näppäimistöä ja uutta Pulsefire Haste 2 Mini -pelihiirtä. Langattoman hiiren kerrotaan olevan 16 % Haste 2:ta pienempi ja painavan 59 grammaa.

Tutustumme HP:n ja muiden valmistajien CES-tarjontaan lähemmin itse messujen aikaan.

Lähteet: WindowsReport (1), (2)

This site uses XenWord.
;