Huawei julkaisi ensimmäisen tiedotteensa laitteiden ohjelmistotukeen liittyen.

Huawei on julkaissut juuri odotetun tiedotteensa Yhdysvaltain kieltolistaukseen ja sen seurauksena keskeytyneeseen Google-yhteistyöhön liittyen:

”Huawei on tehnyt merkittäviä panostuksia Androidin kehittämiseen ja kasvuun maailmanlaajuisesti. Yhtenä Androidin keskeisimmistä globaaleista kumppaneista Huawei on työskennellyt tiiviisti Androidin avoimen lähdekoodin alustan parissa kehittääkseen ekosysteemin, joka on hyödyttänyt sekä käyttäjiä että koko toimialaa.

Huawei jatkaa tietoturvapäivitysten ja huoltopalvelujen tarjoamista nykyisille Huawei- ja Honor -älypuhelimille ja -tableteille, mikä kattaa sekä kuluttajille toimitetut että vielä varastossa olevat tuotteet maailmanlaajuisesti.

Huawei jatkaa turvallisen ja kestävän ohjelmistoekosysteemin rakentamista tarjotakseen parhaan kokemuksen kaikille käyttäjille ympäri maailman.”

Yritys ei siis ottanut vielä kantaa tarkempiin yksityiskohtiin, mutta kertoo tietoturvapäivitysten ja huoltopalveluiden jatkuvan nykyisille jo kuluttajille toimitetuille sekä varastoissa oleville laitteille. Google ilmoitti jo aiemmin, että Google Play -kauppa ja Play Protect -palvelu jatkavat toimintaansa kaikissa nykyisissä Huawein puhelimissa. Sama koskee ilmeisesti myös konserniin kuuluvan Honorin puhelimia. Odotamme vielä Honorin virallista kommenttia asiaan.

This site uses XenWord.
;