Huhun mukaan AMD:n Ryzen Threadrippereiden mukana tulisi AiO-nestejäähdyttimet, mikä tekisi niiden hinnoittelusta entistä kilpailukykyisemmän, sillä Intelin HEDT-prosessoreiden mukana ei tule lainkaan jäähdytintä.

AMD kertoi viime viikolla Ryzen Threadripper -prosessoreiden saapuvan markkinoille elokuun alkupuolella. Threadripper on AMD:n ensimmäinen nimenomaan HEDT-markkinoille suunnattu prosessori yli kymmeneen vuoteen.

Ryzen Threadripper -prosessoreita on luvassa ainakin aluksi vain kaksi erilaista mallia: 12-ytiminen 1920X ja 16-ytiminen 1950X. Prosessorit on varustettu kahdella Zeppelin-sirulla, jonka myötä niissä on yhteensä nelikanavainen DDR4-muistiohjain. Prosessorit sopivat TR4-kantaan ja vaativat kumppanikseen X399-piirisarjalla varustetun emolevyn.

Japanista kantautuvien huhujen mukaan AMD on varustamassa Threadripper-prosessorit AiO-nestejäähdyttimellä. Hermitage Akihabarasta lähtöisin oleva huhu ei ole erityisen tarkka sen suhteen, tuleeko prosessorista erikseen versiot nestejäähdyttimellä vai kuuluuko se vakiona kaikkiin Threadripper-prosessoreihin. Mikäli nestejäähdytin toimitetaan kaikkien prosessoreiden mukana, se tekee 799 ja 999 dollarin suositushinnoista entistä kilpailukykyisemmät, sillä Intel ei toimita omien HEDT-prosessoreidensa mukana lainkaan jäähdytintä.

This site uses XenWord.
;