NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 546.01 -ajurit ovat saatavilla Windows 10- ja 11 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön […]

NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 546.01 -ajurit ovat saatavilla Windows 10- ja 11 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön näytönohjaimia Maxwell-arkkitehtuurista lähtien.

GeForce 546.01 -ajureiden merkittävin uudistus on Game Ready -leima Call of Duty: Modern Warfare III:lle. Lisäksi mukana on tuki Desynced-, Jusant- ja RoboCop: Rogue City -peleille. Valitettavasti mitään mainintoja mahdollisista suorituskykyeroista aiempiin ajureihin ei ole mukana. Voit tutustua ajureihin tarkemmin NVIDIAn Game Ready -artikkelissa.

Korjattujen bugien listalta löytyy tällä kertaa tiedossa olevien ongelmien listalla pitkään roikkunut Halo Infiniten suorituskykyongelmat Maxwell-näytönohjaimilla. Samaan syssyyn korjattiin myös 545.84-ajureiden aiheuttamat normaalia pidemmät latausajat samassa pelissä. Ajureiden luvataan myös tunnistavan LG C3 OLED TV:n G-Sync Compatible -näyttönä. Stable Diffusionia varten ajureihin on lisätty optio, jolla voi ottaa pois käytöstä tietokoneen keskumuistin lainaamisen, mikä estää sovelluksen hidastumisen sillä riskillä, että se voi sen sijasta aiheuttaa kaatumisen muistin todella loppuessa kesken. Tiedossa olevia ongelmia ovat puolestaan Windows 10:n läpinäkyvyysefektien virheet, värien haaleus Discordissa striimatessa sekä uuden NVIDIAn ikonin ilmestyminen tehtäväpalkkiin joka kerta käyttäjää vaihtaessa. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

This site uses XenWord.
;